29/07/08

PS3 opäť masívne

Nasledujúce riadky berte s rezervou. Blázni z playstationlifestyle.net pred pár dňami po menšom hype odhalili ďalšiu PS3 exkluzívnu hru, vo vývoji. Iná sajta toto info nepotvrdila, ani nevyvrátila. Má ísť o dielko interných dev tímov SCE Liverpool, Incognito, a SCE Studios London. Trochu vás uvediem do obrazu. Getaway, Fired Up /PSP/, Wipeout /aj Wipeout Pure pre PSP/, Formula One, Warhawk, alebo Hardware™: Online Arena. Na poslednom mieste zámerne uvádzam tú PS2 onlajn rubanicu pre 16 hráčov v tankoch a džípoch /2003/. Nový projekt si totiž pracovne nazveme HARDWARE 2. Čo sa vďaka enormnej sile CELL procesora, BR kapacite a bezplatnému mulťaku zmenilo ku lepšiemu ?
  • pribudnú nové vehikle - motorky, a bojové koptéry, plná kustomizácia ku obrazu vášmu obrazu, farby, tagy, zbrane, bizónie rohy vpredu. Pôjde vraj o neseriózny mix akčnej filozofie hier Carmageddon a Twisted Metal.
  • zmena najväčšia - obligátna deštrukcia všetkého, odstrelená padajúca budova pochová vašich protivníkov, ak pri páde zasiahne iný stojaci objekt, dôjde ku domino efektu. Pešiakom môžte usekávať údy, alebo ich valcovať pod pásmi.
  • Deathmatch, Team Deatchmatch, CTF, King of the Hill - jasnačka, budú tam a s nimi ďalších 10 MP módov. Minihry : “Do the most damage” a “Kill the most pedestrians”. A aby som nezabudol - v poli bude až 100 hráčov. 50 na 50. Jeden proti 99. Je to na vás.
  • reputácia - budeme vraj bojovať v živom, krvou a mliekom prekypujúcom svete. Takže sa rozhodnite s akou presnosťou budete strielať, zomrie pri tom jeden alebo dvadsať civilov. Reputácia a body sa pohnú jedným alebo druhým smerom. Pribudne vraj aj "death" kamera, alebo pečený šašlik naživo.


Iste čakáte nejaký obrázok, a ešte viac informácii. Nuž v nedeľu 3.8.2008 to vraj celé prepukne. Som veľmi zvedavý, či trepú dve na tri, alebo z toho naozaj niečo bude. Ak sa správa potvrdí, z PS3 sa oficiálne stane kráľ masívnych military onlajn bitiek.

Update 5.8.08, 12:15 - Ako ste iste všimli, chýba tu to sľúbené nové info. Je tomu tak preto, lebo sajta playstationlifestyle.net sa rozhodla skoncovať s doterajším životným štýlom - zverejňovanie insajderských pochutín. Plánované odhalenie ingame obrázkov a podrobnejších informácii sa odkladá na neurčito. Teda do času, keď to SONY neurobí samo, oficiálne.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****