16/07/08

Tučko

Nemôžem odolať. Musím tu hodiť pár viet o nenápadnej hre, ukázanej včera na SONY konferencii. Ako uvidíte, na prvý aj druhý pohľad jasná kúpa v prvej minúte, ako to bude dostupné. Zohnal som aj pár sekúnd videa. FAT PRINCESS od Dark Star Industries.



Online/offline/singel kampaň/multi - brutálne krvavá hra až pre 32 hráčov. Stredoveké reálie. Zelda farbičky, maľujeme však červenou. Cieľom nie je poraziť nepriateľa, hnať ho pred sebou, ale hlavne počuť nárek jeho žien. Vlastnej iba jednej, vašej princezny. Skutočne geniálny koncept. V skutočnosti totiž musíte uniesť/chrániť tu piksľu tuku uväznenú na ich/vašom hrade. Zábavná pointa. Nepriateľ ju zatiaľ prežiera do nepríčetnosti, takže budete potrebovať kopa vašich mužov aby ste to teleso odtransportovali cez celé bojisku do vášho hradu /platí aj opačne/. Inými slovami, mód: Capture the princess !!



Na výber je 5 povolaní: bojovník, lučistník, kúzelnik-potter, robotník, a kňaz. Vysoká kustomizácia hernej postavičky. Možnosť zmeny remesla počas hry. Disciplinovaná kooperácia je pre úspech tímu - nevyhnutná. Spomeňte si na tieto slová, keď budete z vlastných tiel stavať ľudskú pyramídu, aby ste prekonali hradby nepriateľa, alebo sa prebúravať baranom cez okovanú bránu !! Cítim v kostiach, že pôjde o nečakaný pangalaktický PS3 mega HIT. Na úvod 10 máp. Upgrejdy, možnosť ťažby surovín na vylepšovanie vaších zbraní, alebo obranných múrov vašej pevnosti. Kopa ďalších herných módov, vrátane stredových hier. Nech mi teraz niekto povie, že sa neteší.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****