09/07/08

Apage satanas

Internet šalie. PSN zaradilo siedmy prevodový stupeň, sony pustilo spojku a forsážou sa vzdaľuje totálne zakapanému Lajvu. Počuli ste posledné LIVE brebty o sťahovaní neuspešných XBLA hier /zoznam je dlhý/ ? Žiaden jarný updejt. BAN - ak vaše meno obsahuje tri písmena v tomto poradí - GAY !! S nickom Gaybrush Threepwoodom by ste veru nepochodili. Homofobné gumy z Microsoftu. LIVE je v kŕčoch a nechava za sebou rozflákané črevá ako kočka domáca prefiknutá zetorom. A muchy s osratými nožkami sa zlietajú.



"Diz iz waitin" čakanie netrvalo dlho, po rekordne krátkej dobe, ani nie rok a pol po Eu štarte - pribijeme Billa za vajcia na kríž Cross Media bar - PS3 XMB. MS sa ešte nespamätalo z integrácie služby youtube do PS3 SDK a ovládnutia mód scény PS3kou. A k ich spálenej zemi sa blíži posledná rana morová. Možnosť vstupu do PS3 XMB, custom soundtrack, 2D trofeje, definitívne funkčný friend list- pozvánky do hier - písanie "esemesiek" počas hry. Plus niekoľko prekvapení.Všetko vo fimvéri v2.40, ktorý bude dostupný behom júna /červen/ a vysokopravdepodobne načasovaný na deň simultánneho vypustenia MGS4 -12.6.2004. Ako tomu chce MS konkurovať svojim plateným LIVE smejdom, čo tak škaredo kapacitne počas vianoc zakrákal a tie problémy sa ťahali ešte ďalší mesiac ?

Prezradím vam to. Úlisným zákulisným bojom, skrytý v tme ako utečenec z leprosária bez ftáka a s prišitou kožou zo zadku na mieste odpadlého nosa. Keď sa totiž pýtali chlapov z tímu pracujucom na strategickej hre EndWar /parciálne ovládanie hlasom/ - na možnosť ovládania PS3 verzie ala Tomáš Krujz z Minority Report. Pomocou PS3 EYE. Dostali túto odpoveď. "Bolo by to možné, ale všetko záleží na tom, či sa nám to podari potichu pretlačiť cez Microsoft". Važení, nielen že trpíme úbohou technickou úrovňou multiplatformovýczh hier pre priposratý XCRAP bez HDD a HD DVD. MS bude diktovať - NÁM - ľuďom čo stojíme na správnej strane brehu, kde môžme a kde nemôžme použivať superiórny PS3 hárdver. V tomto prípade PS3 EYE, technicky ďaleko nadradený primitívnej XCRAP vision kamerke. MS totiž nedopustí, aby PS3 verzia bola lepšia. Žijeme v dobe zámernej deštrukcie úrovne konzolových hier zo strany Nintenda a Microsoftu. Čarodejnice na hranicu !!!

Update: Údajne legitímné videá firmvéru v2.40 v akcii. Inak hrajú PS3 verziu Bioshocka.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****