10/07/08

Posledný odsek

Trochu krvavého farizejstva, zaujatosti, nenávidenia PS3 platformy a vlezdoprdelkovania do Billovho análu. Slovo má známa sajta Eurogamer.net, zahraničná obdoba tuzemských chudákov ako games.tiscali.cz, alebo sector.sk :




HALO3 - 10/10
Tak, hype stranou, zbavme sa aj tých nenávistných kecov okolo vojny konzol. V HALO3 totiž nájdete v súčasnosti najlepšiu fps hru patriacu do jednej z najlepších fps sérií hernej histórie. Hra lepšia ako jej predchodcovia. HALO3 síce stále neuniklo biľagu "pokazeného" majstrovského kúska. Ale dnes sú tie nedostatky tak zanedbateľné, že iba zaujatý hnidopich to zohľadní pri záverečnom hodnotení.


GTA 4 - 10/10
Každopádne, GTA 4 je tá desiatková hra, ktorú ste očakávali. Skoro všetko čo v nej robíte je tak dobré, že by sa to uživilo aj ako samostatná hra. A to najlepšie z nej prekoná akúkoľvek konkurenciu. Rockstaru sa podarilo urobiť zábavnú hru pre každého. To spolu so štandardne dobrým príbehom, kompaktnosťou a vyrovnanou kvalitou z nej robí najlepšiu sandbox hru súčasnosti. A iba zázrak jej ukradne titul .. hra roka.


MGS 4 - 8/10
Je nám tejto sračky a Snejka ľúto. Ale malo by aj vám ? MGS 4 je frustrujúca, nevydarená hra, čo láme a obracia MGS univerzum ako špinavé prádlo v práčke. Ale nič nemení. Ešte viac polarizuje hernú základňu na tých čo túto hru zbožnujú, a na tých čo ju nenávidia. Veľa nových priaznivcov si nezíska. Je to premárnená šanca, ak vidíte to množštvo jedinečných herných momentov. Je čas pohnúť sa ďalej. Máme ťa radi Snejk, ale už sa nevracaj.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****