10/07/08

Report

"heh som uprimne rad ze sa iniciativa ujala. z oznacovanim som zacal a vyzval som k tomu viacero ludi, rozmyslam ako by sa dalo to zrusit uplne :D takze joe a ostatny chlapci s tym vzdy spravnym nazorom, sup sup do krcmy tam mozete tliachat tie nezmysli, nariekat, urazat atd len to robte potichu lebo niekto zavola policiu popr. vam osobne dad dve-tri do brady :D "

Reč je o FLAG návestí v systéme blogger /tč deaktivované/, ktoré pár negramotným pubertálnym sviniam umožnilo sabotovať tento blog. Ľudský hnoj s nickom Tullkas a ďalšie 12 ročné prasatá aj z tohto fóra. Deti, umožnil som vám tu nebývalú slobodu vyjadrovania. Bez kontroly a šialenej cenzúry, ako na prašivých zakomplexovaných sajtoch v štýle neurotika JD na games.tiscali.cz, alebo šovinistického maďara na slovenskom sector.sk

Tomu je teraz koniec, slušní ľudia tu majú dvere naďalej otvorené, bez ohľadu na ich názor. Ten zvyšok s malými penismi bez chlpov - tu má utrum. Nebudem už nikoho varovať, váš príspevok skončí v koši, IP na ban liste. Som pracujúci človek, ktorý nemá čas na vaše vyčíňanie.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****