10/07/08

2.40 - číslo beštie



Ako som vám minulý týždeň sľúbil, tak to tu máte. Exkluzívna video ochutnávka túžobne očakávaného firmvéru 2.40 pre PS3. Hlavným ťahákom je vstup do XMB počas behu hry a všetky činnosti s tým súvisiace /aka dashboard pri službe LIVE/. Masívny updejt a kompletné info čakajte dnes po obede na všetkých významných herných sajtoch. Zatiaľ ukázali funkčné zasielanie/prijímanie textových správ, jednoduchý prechod do hry, počas rozohranej INEJ hry, ak reagujete na pozvanie priateľa. Vlastný soundtrack /upresní sa, či vždy a všade/, počas hrania si môžte skočiť skontrolovať ako prebieha sťahovanie dát, alebo spustiť web browser a prečítať si návod do FF13 na gamefaqs.com. LIVE nechytačka. Sexi trofeje. Game karta. A to najdôležitejšie: ingame-chat /možno/.





Druhá časť in-game XMB videa. Ukážka nového systému trofejí /oskúšajte aj na tejto gamese, alebo v hrách PAIN, Warhawk a PixelJunk Eden - tie to budú podporovať okamžite/. Oficiálne oznámený dátum spustenia. Sťahovať si tento LIVE killer firmvér môžte a musíte - už v stredu, 2.7.2008 !!!





A do tretice megakolosálne video úžasnej "2.40ky" v akcii, uveďte sa do tranzu a sústredene celým svojim neduživým telom vnímajte túto nadpozemskú dokonalosť. Made by SONY. Bill a LIVE na kolenách prosia o ranu z milosti. A mimochodom, narozdiel od Xšmejdu je vstup do PS3 XMB po stlačení PS butónka - bez pauzy, okamžitý. U nás sa nečeká. A až uvidíte xbota s nasyslenými 17859 bodmi v gamekarte, iba sa usmejte. Na PS3 je to ako v skutočnom RPG, každým bodom, každou trofejou ste bližšie ku vyššiemu levelu. Čakám kedy to LIVE okopíruje.

Update, 1.7.08 > Otvorená stránka Ps3 trophies, ktorá bude podrobne mapovať včetko čo sa PS3 trofejí týka, od A po Z. Ide o obdobu dnes ťažko inferiórnej XBOX srandy. Achievements. A dôležité upozornenie - PS3 trofeje skutočne NIE SÚ retroaktívne, vaše staré herné sejvy sú vám nanič. Ide o poučenie z fiaska pri štarte Xcrap "hapčívmentov".

Update, 1.7.08 > Criterion sú frajeri, ich trofeje v hre Burnout Paradise BUDÚ retroaktívne /výnimka/, to jest, ak už ten nasyslený herný sejv máte - máte to v suchu. Nemusíte to všetko pracne prechádzať ešte raz.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****