10/07/08

Resistance 2 odrobinky

Gamersyde vám ponúka všetky dostupné Resistance 2 videá v 720p kvalite. Plus jeden malý doteraz nevidený 30 sekundový bonus /ten je zakódovaný v kvalite horšej, a je pol roka starý, iba pre interné SONY účely/. Z neho sú aj tie obrázoky. Sťahujte a kritizujte.




A pár povzbudivých slov z Insomniac podcastu :
  • príbehová kampaň pre jedného hráča je už plne funkčná a hrateľná až do konca /Resistance 2 má však ešte jednu, tú pre 8 hráčov/.
  • všetky videá v obehu sú iba matným odrazom finálnej verzie.
  • v ktorej sa nebude nachádzať ani stopa po tearingu, a bude to plynulé ako nôž natretý medom prechádzajúci mäkkým maslom.
  • časť tímu, špecialistov na efekty, postefekty a ladenie grafiky ešte len začala pracovať, behom nasledujúcich mesiacov sa vizuál dramaticky zlepší.



Resistance 2 to s nakopaním prdele xšmejdu myslí smrteľne vážne. Nové skeny sa rehotajú márnej snahe EPICu a jeho priblblého Unreal engine tunela s naskriptovanými maličkými Brumakmi. Prst obludky v Resistance 2 je väčší ako štyria bossovia z Gears of Joke postavený na sebe. Iba na PS3 sa dočkáte skutočných epických bojov, ktoré budú prebieheť na ploche väčšej ako polovica Chicaga, a vo first person perspektíve sa pokúsia konkurovať kvalite inej neprekonanej "boss" hry - Shadow of Colossus.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****