10/07/08

Blood

Som zmieraný s faktom, že dnes niet čo hrať a na PS3ke na nás skúšaju špinavé triky s prevlečenými PSone a PS2 hrami. Dokonca aj s tým, že hry ešte nikdy nehrala tak koherentne tupá banda hráčov vytvárajúcich tzv. mienkotvorný mainstream. Každá ryba však smrdí od hlavy. Určite tu je pár entít, ktoré kolaborujú so systémom a mlynčekom svojich farizejských bludov napĺňajú prázdne hlavy tých idiotov sračkami. A ani som nemusel dlho hľadať. Ako tak prechádzam bonuswebom bodka cézet, nejaký pepa ma tam poúča o údajnom recenzentskom polobohu sediacom po pravici dvojky andrew a ice. Michal Rybka. Síce nepoznám, ale google mi behom sekundy vypľuvne túto perlu tohto veľducha :

" .. explicitní násilí je podle mého názoru ve hrách zbytečné."

Tri nuly, s týmto čislom sa v austrálii dovoláte na pohotovostnú linku v prípade katastrofy. A v nej teraz práve sme. Ti traja sráči tomu výdatne pomáhali, jeden to robí dodnes. Viete, keď pozerám na to video z Resistance 2 ako tam v ulici kosia asi 50 nabiehajúcich zombíkov, jeden by čakal, že sa to tam zmení na plavecký štadión olympiských rozmerov vymaľovaný na karmínovo. Zabudol snáď niekto vývojárom povedať o bazálnych gangliách nášho mozgu, kde sídlia tie najstaršie inštinkty, zabiť a prežiť. Limbický systém čo prahne po krvi. Vie Rybka, že pravý muž je testosteronová bomba, ktorá mu odhryznie gule a napchá mu jeho cigáro do ánu. O čo tomu afektovanému sráčovi ide, doma si to honí péro pred bukake pornom, navonok v habite cnostného kardinála. Nie, važení, hry su dnes tak odporne politicky korektné a nudné, že uspokoja iba buzny medzi nami, metrosexuálov, a mäkkýšov s malými penismi, ktorým už začali rásť prsia. Hry majú byť viscerálne pudovo násilné. Musia vám vyplaviť z nadobličiek liter adrenalínu, a hernú scéna utopia v krvavom násili, až z toho budete zvracať.





Toto je realita explicitného násilia, vy chudáci z umrtvenými mozgami. Hry ho však degradujú na úroveň neškodnej púťovej zábavy. Všetkým postihnutým, ktorým sa ich zasraté oči po mojich slovách aspoň trochu otvorili - odporúčam hneď teraz ako súčasť terapie film Mechanický pomeranč. Rozchod.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****