04/12/11

Parazit - uchvatiteľ tiel

Nasledovať bude myšlienková konštrukcia, ktorá by nás mala doviesť ku tej "šokujúcej PS3 only hre ktorej neuveríme" odhalenej 10.12.2011 na Spike VGA TV. Pravdepodobne nové IP. Majte teda glaza široko otvorené a slušajte dobre. Novou indíciou je totiž toto posledné teaser video, nájdete ho nižšie, kde sa dav búri, ničí súkromný a štátny majetok, polícia tvrdo pracuje s obuškami a na drôtenom pletive visí varovanie o karanténe so všeobecne známym symbolom biohazard. Napríklad niečo biologickej povahy /baktéria, vírus, toxín, mikroorganizmus/ ohrozujúcej najmä ľudskú populáciu.



Na konci videa sme dostali novú adresu /názov hry ?/ lastofus.com, tak tam teda kliknite. Stránka je však zdá sa teraz mimo provoz, kaput. Poviem vám však čo na nej bolo. Ďalšie video požičané z cyklu prirodopisných filmov stanice BBC, kde mravce žerú zelenú travku. Hopsasa, nemilou náhodou bola tá zeleň pokrytá ultra agresívnou hubou rodu Cordyceps. Tento "biohazard parazit" si z ich tiel urobí zásobáreň živín, živé zombies. Vo finálnej fáze padnú na zem, "zakvitnú" hubami a spóry odletia si hľadať ďalšieho hostiteľa. Cyklus sa opakuje. Naspäť ku stránke lastofus.com - IP tracer mi oznamuje, že ide o US homepage. A čírou náhodou je to mravšie video aj súčasťou video databázy SCEA. Sony Computer Entertainment America teda pravdepodobne robí na novej hre, novom IP, niečo s nebezpečnou nákazou, infikovaní ľudia, a hra sa určite bude točiť okolo posledných preživších.

Na akom projekte teda asi SCEA pracuje - požičajme si staré PSM3 so septembra/září tohto roku a dozvieme sa následovné : makajú na zatiaľ neoznámenej horror-survival hre točiacej sa okolo variácie na tému: tma-baterka-nákaza-zombíci-prežitie. Všetko pod pracovným názvom Until Dawn s totálnou integráciou MOVE ovládania /animované - jpg1, jpg2/. A sme doma. Ide vlastne o tú gamesu, graficky podľa pár sekund veľmi podobnú Alan Late na xcrape, ktorú už druhý rok všade hľadám, nejaké info. Stále však ide iba o špekuláciu, na pravdu si ešte chvíľu počkáme.



pred vami nejaká NPC nesie na chrbte inú postavu, zasnežená krajina, svitanie ?

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****