05/09/11

Komentovaná herné správy - 5.9.2011

"Každý kradne nápady od SONY." Po kliknutí na odkaz sa vám otvorí 18 stranový pdf súbor. Na konci máte apendix s obrázkami. Jasne vidím vaše vyvalené, krvavé buľvy. Tento SONY patent z roku 2009 totiž doslova do bodky opisuje a to veľmi názorne, čo dnes nintendo opisuje ako svoju "inováciu" pri jej next gen konzole Wee urinal s tabletom. SONY to však plánovalo ako "kooperatívnu" hernú spoluprácu medzi vtedy ešte neznámou PSV a už známou PS3. SONY nehovorí nič, vychovane mlčí, nekričí do tmy, že nintendo je banda žltých svíň čo hrabe na ich poli !! Apple, jakób kape na raka, už dávno vláči Samsung po súdoch, lebo ich ďaleko lepší tablet porušuje Apple patent, lebo má - citujem : obdlžnikovitý tvar, na jednej strane display, ktorý je umiestnený v strede atď. Čuráci. Vlastne prajem, aby to Apple vyhralo. Takto vzniknutý precednes "uvarený z vody" - umožní SONY zastaviť predaj Wee Urinalu, alebo sa bude musieť nintendo vyplatiť zo SONY patentu.



"Nedorozume/nie !!/ - PSone a PSP hry na SONY tablete."
Písal som o tom asi pred týždňom ako o fáme. Prečo ? Tož SONY tablet S ma seriózne sračkoidný hárdvér. Korunovaný NVIDIA oslom a jeho GPU triedy Tegra 2. Malý zlomok grafického výkonu PSV s jeho quad core Power VR SGX. A aj to by malo veľký problém emuláciu PSP hier utiahnuť. Vo videu sa však chlapík tvári ako majster sveta. Pravdu budem mať ale skôr ja a gizmodo. Hry asi bude nutné nejako prekompilovať pod Android OS a tým sa automaticky stanú aj súčasťou SONY Playstation Suit a teda možnosť ich behu na ďalších Android zariadeniach s trochu slušnejším výkonom. Veľmi zaujímavé. Ak totiž SONY vypustí na budúci rok ďalšiu Xperia Play 2 s novším čipsetom /PowerVR 6/, zrazu tam môžte mať stovky PSP hier plus mobilné funkcie plus stále slušné ovládanie /ak si ho teda Xperia Play ponechá/.

"Valí sa nás klon hry Herzog Zwei.
" Herr Herzog je viac ako 20 rokov stará hra - jedna z najzábavnejších, ktorú si ešte stále môžete zahrať na 16 bitovej SEGA Megadrive. RTS s veľkým dôrazom na ovládanie univerzálneho transformačne-lietajúce geara. S jeho pomocu tomu bordeľu velíte. Excelentný split screen pre dvoch hráčov !! Zakladný koncept de fakto kopíroval 25 rokov starú /heh/ 8 bitovú RTS hru Nether Earth. Názov našej modernej gamesy v izo 3D grafike, ktorá si v neoptimalizovanej alfe vystači "skromne" s NV 8800GT je AirMech . Stíhačka-robot. Jasné. Pracuje na nej dev tím Carbon Games. To je hlavné jadro progišov a zamestancov firmy Titan Studio. A teda autorov staršej a nedocenenej MP RTS hry pre PS3 a PSP - Fat Princess !!! AirMech je zatiaľ PC záležitosť. Zjavne však beží na engine podobnom Fat Princess, tož čakám aj ohlásenie minimálne jednej konzoláckej verzie. Pre PS3, samozrejme.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****