14/09/11

TGS 2011 - SONY

Zaujimavé vidieť belocha s briadkov plynulo plieskať po japonsky. Andy House /SONY USA/. Všeobecný epilóg o pozornosti, ktorá sa dostáva PSV a PS3 zo strany SONY a third party vývojárov. Hiroshi Kawano /SONY Japan/ je naspäť a tiež prdol obdivný pohľad Andyho smerom. Modrá PS3. Červená PS3. Čisla, percenta, grafy a do toho jedna veta o Tales of Xillia pre PS3. 500K predaných za jeden deň. Ďalšie nové farebné schémy pre PSP. Ďalšie ospravdlnenie za nabúranie PSN siete a jeho odstávku. Zatiaľ pekný guľáš. "Play style has been diversifying." Kecy o splývaní kazuálneho a hardcore priestoru, nešpecializované herné systémy jadá jadá. Niečo čo si nintendo nechce pripustiť aka smartphone a tablet hrozba za neďalekým kopcom. PSV je podľa SONY odpoveď na tieto nové systémy. Akcie asi nepadnú, heh.

Štandardná PSV videomontáž - hry, online, komunitné, sociálne funkcie. Povinný úvod. Ešte raz spomenutá cena, bez zmeny. Štart PSV v japonsku - 17.12.2011. Sobota. Teraz odpovedia na niektoré naše otázky ohľadom PSV. Žiaden dátum pre launch PSV na EU a US trhu. NTT Docomo ako ako 3G partner v japonsku. Nejaké blafy o 3G paušále -
20 hodín za 980 yenov, 4980 yenov za 100 hodín, teda cca 15 a 60 USD, 270 a 1000 českých. Tak nejak, v cene môže byť kopa ďalších služieb od Docomo. Asi osemsto zábleskov blesku foťákov, ktoré tam nemali byť. Zábava. Docomo je niečo ako AT&T v amerike, ktorý PSV exkluzívne vyfasoval. Pohnime sa ďalej od biznis kecov. Samozrejme ide hlavne o divadielko pre akcionárov.



na konci máte demonštráciu tutorialu - Welcome Park pre zvládnutie touchscreen displaya

Skutočné PSV na doskách, ktoré znamenajú svet. Live prezentačka. Press the button !! Nedarí sa naštartovať PSV. Akcie -25%. Už to beži. Navolí si jazyk, čas, dátum. Presvedčivé, heh. Kontá. Navigácia po menu. Dvaja
WELSH CORGI PEMBROKE, poznám to plemeno, ako wallpaper na ploche PSV. Rozsiahla ukážka multimedialných schopností PSV. Multitasking. Spusti mp3 player a skoč na prehliadač fotiek. Facebook, Twitter, Skype a Foursquare - klient v pozadí, zatiaľ čo hrajete hru. Neherná časť PSV je sexy, vyzerá funkčne a je rýchla. Tutorial pre úplných začiatočníkov, ktorý vás hravo aj pidi hrami ako "patnástka" naučí správne používať touchscreen. Stále je konferencia vedená veľmi opatrne, zreteľné dymové signály pre "všemocný trh", o tom že PSV je zrelá, vyladená a masívne aplikačne vybavená platforma schopná odolať mobilom a tabletom. PSV ako revitalizátor zkapatého japonského, herného trhu. Stále záplava bleskov. Vypnite si foťáky a kamery, heh.

PSV - môžte byť na gamefaqs.com počas hrania hry !!

PSV hry.
Ultimate Marvel vs. Capcom 3 ako launch titul pre PSV. Teda 17.12.2011. Má bežať na 60fps a online boje sú samozrejmosťou. NEAR "rival" funkcie, vyhľadavanie cieľa vo vašom susedstve, ktorý zmlátite do krvi, do detailov nechce ísť. Za ním je príšerný obrazok asi tridsiatich PSV zmotaných v sieti matrixu. PSV ako number one platforma pre bojovky s maximálnym dôrazom na komunitné/online vlastnosti. Toro, Kuro maskot /mačka dobre známa v japonsku/ ako neľutostný bojovník v Street Fighter X Tekken. Stále sme na PSV.

Square Enix a dvojica hier pre PSV. Lord of Apocalypse /akčné RPG/ a Army Corps of Hell /niečo pre 4 hráčov, kde ovládate stovku malých démonov/. FF Type-0 pre PSP, štart 27.10.2011. Zmienku o FF13-2 pre PS3 ignorujem, na trhu pred vianocami. Kriste. FFX HD verzia pre PSV a PS3. Kriste pane. Ten hnus. Mimochodom PS2 verzia FFX má 4.5 giga, to b ude chcieť veľký PSV kátridž.

FFX HD + Zone of Enders HD + MGS HD pre PSV a PS3
prenos save pozície PSV-PS3

Kojima-san. MGS HD edition pre PSV a PS3. Pre PSV na budúci rok /MGS2 HD + MGS3 HD/. Zoeeeeeeeeeeee. Zoe. Zone of Enders HD, balík oboch dielov pre PSV a PS3. Budúci rok. Logo ich nového skutočne next gen FOX enginu aj pre PS3 a PSV. O hre/hrách bežiacich na "líške" nechce hovoriť. Dočkaj času, ako hus klasu.

Čas 1:13:13, dlhá konferencia. Massami Yamamoto /SONY Worldwide studios/. Everybody's Golf 6. Tie isté reči ako Capcom pri svojej bojovke. PSV je krajine zasľúbená pre všetky komunitné/online funkcie, ktoré vás napadnú. Na sekundu sa tam mihol Badman. A teraz mačka Toro. Niečo ako Mii plaza, či čo. Mini RPG previazané s vaším denným režimom, bežná denná nuda ako RPG. IFuj mal niečo podobné s názvom Epic Win. I am lost. To nie je názov tej PSV veci, len proste nemám anglický signál, preklad.

Sugimoto-san zo spoločnosti Niwango Inc. Blesky totálne zaplavili scénu. Dojímavo dlhé trasenie rukami, horúce slzy. Prečo, zatiaľ neviem. Ohlasuje Nico Nico Douga na PSV. Absolútne nič mi to nehovorí. Google poďme. Aha, niečo ako japonský youtube plus distribúcia niečoho počas hrania. Distribúcia vlastných kecov, asi. Japonská sranda.

V rýchlom slede logá mnohých first a third party hier. Asi tridsať kusov. To je bratia. launch line up. Tales of Innocence, Fish On, Ridge Racer, Dream Club Portable, Project Noels, F1 2011, Virtua Tennis 4 atď. Ďalšia stovka vo výrobe a na trhu do roka od štartu !!! Ninja Gaiden. PSP hry na PSV. Asi 500-600 sa bude dať stiahnuť okamžite. Ešte niečo prvých 500 /tisíc?/ predaných PSV dostane zadara predplatených 100 hodín u už spominaného NTT Docomo. To sa predá od polnoci do rána, heheh. Počas TGS môžte na 80ke PSV hrať tu 30ku hier. Mobilná PSV karavána putujúca po japonsku. Na boku budete heslo, ktoré vidíte nižšie. Maringotka s automatmi, eh nostalgia.

"Where there is fun, people gather and new friendships are born"

Čas 1:39:39 a koniec konferencie. Musím povedať, že to bolo veľmi citlivo pripravené a s maximálnym ohľadom na anxiózne vyčkávajúci trh. Jasné posolstvo o dokonale zorganizovanej mobilnej platforme. Viem, že vám tam chýbala aspoň polhodina venovaná dych vyrážajúcim herným videam a na koniec megaton bomba o Pokemon exkluzivite pre PSV. Takto to však dnes nefunguje. Nintendo 3Ds konferencia napriek tomu, že sa topila v herných oznamoch skončila fiaskom z pohľadu akcionára. Žijeme v zlých časoch, kde najprv musíte stabilizovať firmu, trh, akcie a to aj podobne koncipovanou konferenciou. Herných PSV videí bude dosť aj po TGS. Long Live Play Playstation.

Appendix :
Oficiálne PDF okrem iného hovorí, že PSV bude obsahovať 2200mAh akumulátor. To znamené cirka 9 hodín prehrávania hudby, 5 hodin prehrávania videa, alebo 3-5 hodín hrania /menšie číslo, ak ste online na wifine, alebo 3G/. 3Ds pre porovnanie zdechne už po 2 a pol hodine.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****