08/09/11

Komentované herné správy - 8.9.2011

"Force feedback." Pokračujeme v kopaní do hnusného nintendo zadku. 3Ds - všeobecné známe zhrnutie doterajšieho deja : nemá to hry, vietnamsky design aj s pridanou hodnotou, kde hrana spodného displaya škriabe ten vrchný, nemá to patričné ovládanie, výdrž 2 hodiny, brutálny rez ceny v panickom móde, "unikátne riešenie" ako tomu šmejdu pridať druhý analóg. Pri prvom predstavení 3Ds som povedal toto /je to zdokumentované aj na tomto blogu/ - nintendo je banda žltých svíň, ktorá pred hernými vlastnosťami handheldu /dobré ovládanie aka dual analóg, a samotné hry pri štarte/, jasne uprednostnila bezcenný gimmick /takmer nefunkčné 3D/, len aby k tomu šmejdu prilákala debilov, ktorí sa na to dajú nachytať. Dnes sú tí istí nintendo blbčekovia zdesení, rozzúrený a naštvane zaplavujú nintendo fóra nadávkami, lebo nemajú žiadnu spätná väzba, čo sa to vlastne kurva deje. Bude ten naklikávací humus iba ojedinelou záležitosťou jednej hry /MH3/, alebo bude nintendo tlačiť na pílu, ako so všetkými svojimi šmejd perifériami a prinúti ich si to kúpiť v masovom merítku. A to všetko pred /veľká fáma/ výrazne redesignovanou 3Ds, údajne aj s novým názvom, bez dôrazu na 3D display, dokonca s 2x analógom v základnej výbave. Renomované herné sajty, plátky, "objektívni" čuráci. Všetka tá žurnalistická zberba teraz pokrytecky mlčí, falošne prihriaty "rešpekt" pred nintendom. V rovnakej situácii pri SONY a jej totálnej vybavenej PS3 za 599 USD - už na druhý deň roztrhali SONY na úplne sračky a tá nenávistná kampaň sa viedla celé roky, skončila vlastne iba nedávno. Chcem preto vidieť ponížené nintendo, na kolenách, huba v prachu, zelené sople rozmazané po žltom ksichte.



"Čo asi vidí xbot prasa v zrkadle ?". Stačí mi prvá veta a hneď viem, že som stúpil do pekného hovna. Kinedryl zatiaľ neukázal nič. Absolútne vôbec nič. Je za A - dokonale nevhodný pre mainstreamové hardcore hry. Za B - na jeho debilné "party", "dance", a kazuálne sračky stačí aj staré PS2 EYE TOY /EYE Paragán, EYE Antigrav, EYE sports/. Hýbete sa pri nich rovnako, vyzeráte ako blbci, malé deti sa smejú, strašná sranda v opitom kolektíve. Už naozaj prestávam tolerovať tie lživé drísty podobných xbot sajt. Je mi jedno koľkrát tú lož budú opakovať. A to ich hybridné ovládanie je iba cynicky nepraktický pokus. V bežnej FPS by ma bral satan, keby ovládanie "chytalo" iba každý môj tretí pohyb, aj to s pol sekundovým lagom. Viď odkaz, viď video. Rozumní medzi nami už akceptovali, že bez tlačítok to nejde a Kinedryl je produkt PR kampane, bez reálnej kvality. Nepotrebujete dať 150 USD za ten bazmek /+ xcrap samozrejme/, kúpte svojmu decku repasovaný PS2 EYE Toy bundle za polovicu. Chcem preto vidieť ako Kinedryl vláči vlastné črevá po zasranej zemi plnej klincov, a besná mačka mu na ne leje s rehotom betadine.

"Alenka v ríši divov, v puse LSD, v zadku penis vlka z červenej karkulky". Tak sa cítim, keď neveriaco čítam toto fórum v odkaze. Nintendo idioti tu vo veľkom štýle "na úrovni" debatujú o tom, ktorú veľkú konzolu ich hnusné 3DS výkonovo úplne zničí. Xcrap 1, PS2, Gamecube ? Dokonca sa tam nájde mocná hrstka verných- ULTRAS, do krvi presvedčených, že 3Ds je minimálne dva krát výkonnejšie ako Wee. Myslia si to preto, lebo port MH3 pre 3DS je tak veľmi podobný Wee verzii MH3. A Wee predsa tou kravinou bolo vyťažená na 110%. Alebo Conduit 2. 3Ds je teda technolgické moštrum na dohľad od PSV. Nechajme bokom to, že nintendo hráčov nikdy grafika nezaujímala bla bla, podstatná je hrateľnosť. Asi sa blbečkovia nakazili sony zombie vírusom. Pozrite si toto video /inde na youtube nájdete aj graficky skvelé pešie misie, alebo lietanie tesne nad povrchom Death Star/. Je to stále vlajková loď konzoly Gamecube - GC. Verím, že nikto z vás na Wee nič podobné nevidel. Dobre. Wee je objektívne 2 krát výkonnejšie ako GC. 3Ds podľa ULTRAS je 2 krát výkonnejšie ako Wee. Výsledkom tohto ozrutného výkonu teda musí byť niečo impozantne lepšie než SW: RS III pre GC /to video pred tým/. Tak tú hru pre 3Ds so zversky dobrou grafikou pohľadajme. A už ju mám - Kid Ikarus. Dajme si teda Ibalgin a predstavme si, že ide o X-fightera v atmosfére planéty Tatooine. Video. Nesmejte sa. Toto je podľa nintendo debila hra demonštrujúca 3DS výkon 4 krát vyšší ako Gamecube a jeho epický SW: RS III. Prípad uzatvorený, chceš skutočne dobrú grafiku a ovládanie - kupuj PSV.

"Konzoly budúcnosti už nebudú mať hry na optických nosičoch." A v nedeľu nastane koniec sveta, že ktorú, no v nedeľu. Žblepty, žblepty, žblept - THQ a ich rypáky plné kokainu. Špičkové PS3 hry dnes hravo prekračajú métu 25 giga dát. Pri PS4 to bude 50 giga /TrueHD, naozaj kvalitné audio, 1080p video, herné asety .. skutočne hires textúry/. Dajme si teda štyri triple A - digitálne stiahnuté hry po 50 giga pre PS4 mesačne, prirátajme aspoň 25 giga na warez movies a porno, nejaké odrobinky pre voice chat, bežný net, 2D/3D HTM5 browsing a gamesy, HOME +, aspoň jedno MMO. Dostaneme cirka 250+ giga dát. Mesačný FUP mám 150 giga a visím na 2.5 mega bit DSL linke. Vlastne tých svojich mesačných 250 giga sťahujem dobre tri mesiace, lebo nemám 60 mbit+ optiku. A určite ju nemá asi polovicu súčasných majiteľov PS3, možno 65%. Situácie sa iste do príchodu PS4 zázračne nezmení v takom chudobnom slovensku, česku, poľsku, spojené štáty pirátske aka somálsko, india, pobrežie slonoviny. India, grécko, bronx, stredozápad, texas a podobne. Takže THQ zatvor tu zfetovanú chlebáreň. PS4 a xcrap 720 dostanú BD mechaniku. Vami vysnívaná digitál download only budúcnosť vzdialená iba asi 3 roky /bože/ bude realitou v strediskách NASA, alebo v LHC pri Ženeve. Pre nás ostaných až o desať rokov neskôr, počnúc dneškom.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****