27/10/11

Komentované herné správy - 27.10.11

"IGN = ignorance is bliss." Prichytený pri jasnej lži, ďalej trváte na svojej výpovedi. Napriek tomu, že ste konfrontovaný s vedľa vás stojacimi svedkami. Potom v zúfalstve vlastnej idiocie a malosti svoju písomnú výpoveď "tajne" zmeníte, ako decko prichytené pri krádeži v obchode stále s hubou špinavou od čokolády, ktoré obal z nej prdne nenápadne do koša. Mysliac si, že problém je vyriešený. Nie prvý krát bol recezent prichytený, že to kapitálne posral, po kliknutí na odkaz sa dobre pobavíte. Mať však v sebe toľko arogancie a hádať sa so samotnými tvorcami hry, pre ktorých je ten podvod tak jasný ako hovienko na bielom papežovom rúchu je skutočne prejav degenerovaného, nadutého idiota. Proste vaše renomované herné sajty.

"Epic drží budúcnosť nás všetkých vo svojich roztrasených rukách." Pri PS2 s jej Emotion engine /EE/ sme zažili mega hype kampaň storočia a sľuby o Toy Story grafike v bežnej PS2 hre. EE sa však ukázal ako vskutku komplikovaná vecička - reálne ide o trojjadrové CPU /EE core + VU 00 + VU 01 na 300Mhz/ a každe to jadro ma vlastný inštrukčný set !! Šialené, a dolovať z toho potrebný výkon nebola žiadna sranda. Pri handhelde PSV vidíme opačný postup, teda samotní herní vývojari sa podieľajú na tvorbe hárdvéru. Mimochodom úplne rovnako vznikol Gamecube, ktorí si doslova ku obrazu svojmu stvorili borci z Factor 5. A v ich star wars hrách pre GC to ukázali na absurdne kvalitnej grafike. Späť ku EPICu, ten totiž avizuje, že konštrukcia budúcich konzol prebieha rovnako ako pri tom Gamecube a už dnes tlačia nielenna Nvidiu a spol., aby sa neopakovalo to fiasko s rýchlo kvaškou RSX pre PS3ku.

"SONY kúpilo Ericsson !!" Kontrolný balík akcií jej mobilnej divízie. Super čerstvá informácia. Túto udalosť som opakovane avizoval v početných článkoch a to celé mesiace dozadu, aj s jej dôsledkami. V skratke. Ak teda herné mobily požierajú časť herného trhu a Android OS je king, prečo sa k tej hostine nepridať. SONY bude mať všetky budúcoročné super špičkové mobily /ARM 15 + Power VR6/ už pod vlastnou značkou. Xperia Play II má týmto zelenú. PS Suite to celé softvérovo do temnoty zviaže. Stratégia SONY je prehľadná, ale úderná.



Mass defekt 3 - technologický olymp, neuhasiteľná pochodeň, nedostižný ideál

"Mass defekt 3 dostal z hárdvéru next gen konzol absolútne maximum." Dobre sa teda pozrite na obrázok vyššie, alebo toto video /trošku neohrabaného behania, a trápnučká on-rail sekvencia/. Bioware práve smrteľne urazilo DICE /BF3/, GG /Killzone 3/, ND /Uncharted 3/ dokonca aj IG /Resistance 3/ a mnoho ďalších. Avalanche tím s ich Just Cause. Pripomeňme si, že ME1 pre DVD xcrap je drzo preceňovaná pseudo RPG hra bežiaca na 10-30fps, s extremne spraseným streamingom všetkého - presný opak špičkovej Uncharted 3. Od ME3 teda chcem, stačí mi /!!/ - technicky poctivo urobený priemerný klon Gears of Joke 3, aj keď prisahám, že sa mu herne ani technicky nevyrovná. Už dva krát spomenutý Uncharted 3 je v inej galaxii, alebo ten Battlefield 3, bóžinku.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****