23/08/11

Herné mikro správy - 23.08.2011

Jesenný redesign virtuálneho PS sveta - HOME. Boj pokračuje. Vlastný pohľad na HOME, alebo želanie ako by to malo vyzerať som už detailne opísal v tomto článku. Jack Buser /šéf riaditeľ, ktorý to má na povel/ nám sľubuje veľký žabací skok v kvalite tejto šlužby. Evolúcia. Už vieme, že sa SONY rozhodlo zmeniť základnú filozofiu z pokec/komunitnej na výrazne - sociálne hernú. Čomu majú napomôcť aj vyslovene, v poslednom čase pridané, "herné" knižnice, vlastne celé SDK zamerané na podporu MP, MMO, PvP hrania. Nová central Plaza - The Hub /križovatka, ktorá vás nasmeruje do 4 nových hlavných lokalít, akcia, šport, hráčmi generovaný obsah/, flexibilnejší manažment plynulého prechodu z XMB do HOME do hry. Ja stále trpezlivo čakám. SONY dnes robí špinavú pionersku prácu, do ktorej v ďalšej generácii naskočí aj bukvica Bill. PS4 by mala po rokoch pokusov a omylov ponúknuť bohaté a zaujimavé, pragmaticky funkčné, mikrotransakčne výnosné, a herne chytľavé virtuálne 3D prostredie. Ani Rím nevznikol za deň. Viac RAM, dostupnejšie SSD, 60+ mega bit optika by mala naplniť moju predstavu HOME. Teda priamy boot, tematické svety, kde sa napríklad počasie a denná doba voliteľne riadi tým mojím lokálnym, luxusná integrácia text/audio/video/voice služieb. Všetky súbory na dosah vyvolateľné kedykoľvek. Proste šupajdím, stretnem niekoho, lusknem prstom, vedľa avatara sa objaví "hologram" moja posledného video so Shelby. Virtuálny pelech. A prosím aj úplnú zmenu designu avatarov, tí suchí a "politickí korektní" neohrabaní zombíci mi dosť lezú na nervy.



Home - nový centrálny HUB a štyri "dištrikty"

Fáma - Nintendo chystá novú revíziu 3Ds. Na francúzskom serveri som to zachytil už včera, dnes sú toho plné noviny. Je to typicky nechutná a primitívna nintendo kauza. Žltí blbečkovia zdesení z 3Ds fiaska sa chystajú na veľkú zmenu imidžu. Možno aj mena handeldu. Aby ste si nemysleli, že 3Ds je iba Nds s 3D displayom, na ktorý sere pes. Ešte neuveriteľnejšie zneje /fáma !!/, že ku 3Ds chcú ich inžinieri prilepiť druhý EXTERNÝ analóg gombík. Proste periféria za 10 USD. Kriste pane, tomu uverím až to uvidím. Údajne ho v zabudovanej forme mali v pláne od začiatku, ale tak strašne sa ponáhľali príjsť na trh pred PSV, že zabudli na hry, cenu a kvalitné ovládanie. V angličtine sa na opis podobnej situácie používajú tieto vojenské výrazy : SNAFU /situation normal, All Fucked Up/ alebo FUBAR /Fucked Up Beyond All Repair/. Mne sa páči CLUSTERFUCK /A combination of things going extremely wrong in a short period of time within the same general activity caused by stupidity and .. or ineptitude/ . Vás prosím iba o jedno, nechajto to tie arogantné a mamonom posadnuté kundy poriadne vyžrať. Nech si kvalitne namočia žlté rypáky do smrdutých fekálií.

Fáma - Wee Urinal je CLUSTERFUCK. Opäť investigatívna práca francúzskej rozviedky 01Net. Tvrdia, že ten zdraviu škodlivý /vaše oči, akomodácia, ciliárne svaly/ gimmick tablet toho nintendo šmejdu má zásadné problémy s bazálnou funkčnosťou. A vývojári zúria. Nintendo asi plánuje zopakovať škandál s Weemote, ktoré nespĺňalo reklamované parametre ani omylom, a bez hanby tento priekak revidovali s Weemote+. Dokonca sa hovorí, že tieto tabletové problémy môžu znamenať odsun Urinalu z letného na jesenný termín. Pripomínam, že hovno gimmick 3DS a jeho kvázi 3D display je dlhodobo na prvom mieste rebríčka - "obavy rodičov". Títo vediac a vidiac varovanie nintendo pred poškodením zraku malých detí, nechcú 3Ds kupovať ani pre tie staršie. A takto sa hlavná "devíza" vrátila ako bumerang a trafila nintendo manažment do jeho blbej, žltej palici. Je rozkošné, že ďalšie problémy im prináša aj tromfové gimmick eso Urinalu - jeho tablet. Majiteľ oboch týchto hygienické normy nespĺňajúcich bazmekov príde o oči do pol roka. Slovo lekára.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****