31/08/11

Komentované herné správy - 31.8.2011

"Klasickí mainstreamoví hráči ignorovali Wee pre jeho neschopnosť zobraziť HD grafiku." Silné kafe nám nalial prezident nintendo Satoru Iwata. Pripomínam svoj starší článok, kde som toho idiota jasne demaskoval ako nekompetentnú nulu visiacu na šnúrke od gatí iného senilného debila Shigeru Miyamota. Iwata pokračuje - za neakceptáciou Wee stojí vraj aj príšerná kvalita ich online služby a paradoxne neštandardný ovládač Weemote. Dovoľte mi teraz povedať, že tato kreatúra práve po týchto slovách u mňa stratila akýkoľvek kredit. Sú to sprosto vulgárne lži a zavádzanie kozmických rozmerov. V nintendo ešte skôr než dali na trh Wee veľmi dobre vedeli, akú taktiku /srať na HC-hardcore hráčov/ zvolili !! Dobrovoľne a s plným vedomím. Po fiasku s hardcore konzolami N64 a Gamecube sa rozhodli sami tento segment opustiť. Stále pri plnom vedomí a dobrovoľne, cieľ = výrobná cena Wee - 200 dolárov, a to za každú cenu. Žltý luhársky pes. Dnes je Wee bez hier, avšak - topia sa v peniazoch. Spýtam sa teda, je problém, aby nintendo zobralo niektorú zo svojich miliárd a doslova si kúpili 500 ľudí, 10 soft firiem, ktoré by im za posledné 2-3 roky naprogramovali použiteľný a slušný "online portál" triedy LIVE a PSN ? Naozaj si ten sukin syn myslí, že posratý US hráč s Generic Warfare 3 /Qvák engine/, alebo HALO 3 v ultra subHD, de fakto vo Wee rozlíšeni, tie hry hraje kvôli ich HD grafike a rozplizlým textúram. Zasratý žltý klamársky pes. Z Wee si nintendo samo urobilo fitness gay zariadenie BEZ HIER, a spoliehali sa, že ich táto vlna ponesie do diaľky ďalších 200 rokov. Nástup Kinedrylu a MOVE ich musel utrieť úsmev z tváre. Satoru Iwata je čurák a želám mu pekný "letecký deň" pri peknom počasí.

"20 metrová uhlopriečka, 20 metrov od vás ďaleko". A 45 stupňový horizontálny zorný uhol za cenu asi 780 USD. Nie som spokojný. O pripravovanej SONY VR prilbe som písal už hentak tuto. Najprv si teda povedzme čo by som vlastne chcel - kurva - obraz ktorý pokrýva perimeter .. perifériu mojho zorného poľa aspoň 120 stupňov horizontálne a 90 stupňov vertikálne. Prakticky teda takmer nevidím "čierne okraje" obrazoviek pred očami, chcem niečo ako prirodzený obraz na sietnici. Táto VR prilba však ponúka rovnaký úzky tunel ako keď čumím na 22 palcový monitor z jedného metra, proste stále tých 45 na horizontále a menej. Tu cenu predbežne ingnorujte, je tam aj nejaká krabica s čipsetom, ktorý ku PS3 asi potrebovať nebudete. PS3 generuje 3D obraz, a všetky tie konverzie zadara a v cene. Ako PS3 periféria by sa to rozhodne malo vojsť do 250 USD. Sú to predsa len 2 pidi LCD obrazovky a nejaké sluchátka, guma a plast.

"Valve /ne/má problém, lebo čo nie je dovolené volovi, je dovolené bohovi." Neuveriteľné, ale je to tak. To tlusté prasa Gabe ešte vlastnú hru neurobilo. Counter Strike, Portal, Alien Swarm, Left4Dead sú všetko "požičané" nápady, herné módy bežných blbcov v puberte, tí nevediac čo s voľných časoch, tak sa hrabú v Source engine. Half Life je generický Qvák klon na Qvák engine, ani ten si nevedelo Valve urobiť samo. Posledným ukradnutým prírastkom do ich pochybného herného portfólia je DOTA 2. Určite vám to nič nehovorí. Pokračovanie, teraz pozor, módu Defense of the Ancients pre RTS Warcraft III od Blizzfucku. Ak sa nejaký neštastník čo i len pokúsi napríklad o prerobenie 2D JRPG Chronotriggera do 3D grafiky, nabehne právnik zo Square a prikáže vám všetky práce ukončiť. Má teda Gabe, ktorý do 5 rokov zdechne na infarkt, nejaký problém s tým, že sa pohybuje na piesočku Blizzfucku, a používa bez hanby meno- značku DOTA ? Nie, nemá, viď titulka na začiatku. A už teraz sa jeho mastná huba nedočkavo trasie /inovátorský vývojár - LOL !!!/, čo by komu ukradol nabudúce.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****