10/10/09

Lametrailers.com

Verejne priznanie sa bandy RROD idiotov ku dokonalej a definitívnej zaujatosti. Na gametrailers.com sa opäť zniesla vlna kritika za "nepochopiteľne" nízke hodnotenie PS3 hry. Ako by nestačilo to more ich doterajších vážnych prešlapov. Uncharted 2: Among Thieves od nich teda dostal skóre 9.3/10. Shane Satterfield, šéfredaktor na výplatnej listine mrdosoftu to obhajuje týmito neuveriteľne drzými a arogantnými slovami:

"Ak hodnotíme hru, kladieme extrémne vysoký dôraz na jej originalitu."
Gears of Joke 1 - 9.1/10 .. Gear of Joke 2 - 9.5/10 .. HALO 3 - 9.8/10 .. Bioshock - 9.5/10

Pokračuje: "Tá hra neprináša nič nové, len opakuje to stáré, všetko sme tu už raz videli. Obviňujú nás z toho, že sme Gears of Joke 2 ohodnotili lepšie, ale ten tu bol o rok skôr a odvtedy sú naše nároky už niekde inde. Nemôžte stvoriť na PS3ke "GeoW" plagiát, do ktorého dáte to najlepšie zo všetkých už existujúcich hier a čakať, že dostane vyššie hodnotenie.

V hre Uncharted 2 nebolo vážne nič originálne. Aby som bol úplne úprimný, to skóre 9.3/10 je maximum čo sme tomu boli ochotní dať. V tej hre sú všetky herné prvky postavené na overenej istote, veci, ktoré určite budú ľudí baviť. To je v poriadku, ale nečakajte za tú malú snahu niečo, ako 9.5 alebo 9.8/10."

Verte mi, že zhrozenie nad týmito drístami je na internete veľké, a každé slovo, ktorými argumentoval vyššie je nehorázna lož. Za seba sa odmietam baviť čo i len sekundu o nejakej originalite. Mainstreamový titul, ktorý by niečo také o sebe mohol povedať, som nevidel dobrých 10-15 rokov, pamäť mi zlyháva, bolo to TAK dávno. Všetci vieme, že ICH príkladne originálna Gear of Joke séria je iba dokonale prázdna kópia starej hry Killswitch. Mario Gaylaxy vykradol Ratcheta. Prečo bol druhý diel GeoW ohodnotený lepšie ako prvý, a za čo dostali de fakto absolútne hodnotenia HALO 3 a GTA4 ??

Odpoveď je prostá. Pravidlo o ORIGINÁLOSTI platí EXKLUZÍVNE iba pre PS3 projekty. Je to číra nenávisť a cielená zaujatosť voči PS3 platforme. Myslíte si, že žeriem slamu a seriem praženú kukuricu ? Viete, že Mrdosoft a Viacom podpísali dlhodobú dohodu o vzájomnej onanii a masturbácii ? Companies sign landmark multi-year deal to collaborate on content distribution, advertising, event promotions and gaming. Microsoft’s Atlas to become exclusive ad serving platform for Viacom U.S. web site. A lametrailers.com patrí pravé firme VIACOM. Nájde sa niekto tak naivný, aby uveril týmto debilným blábolom o originalite, keď v pozadí je "deal" v hodnote 500M USD dolárov. Už som to párkrát povedal. Plošne aplikujte minimálne pre túto MS sajtu toto pravidlo - ku finálnemu hodnoteniu si pri PS3 hre prirátajte pol alebo celý bod, pri Xcrap hre urobte presný opak. A ocitnete sa v skutočnej nedeformovanej realite.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****