16/10/09

Klub pokrytcov

Prasa Newel Gabe hneď na začiatku zatratil PS3, ako idiotsky navrhnutú architekttúru, s ktorou ON veru čas ztrácať nebude. Dnes sú všetky technicky najlepšie, nakrajšie, najvyspelejšie konzolácke hry práve na PS3ke. Židák Bobby Kottick sa za Activion arogantne a drzo vyhrážal ukončením podpory a vývoja softu pre SONY brand, ak neznížia cenu, vtedy keď to ON povie. Dnes sa PS3 predáva rychlejšie ako vitamín C na lodi plnej skorbutu a z Xcrapu sa stala definitívne extrémne drahá a stále nespoľahlivá konzola. Mešuge sionista k tomu nemá čo povedať, mlčí. Aktuálna novinka, Robert Bowling, kreatívny riaditeľ vo firme Infinity Ward /COD : Generic Warfare 2/, kričí na plnú hubu, že ho tá takzvaná vojna konzol definitívne nasiera.

“The console wars really anger me”

Vytáčajú ho blbci, vulgárni a primitívni fanboys, ako toť ten PS3 uživateľ, ktorý ho inzultoval otázkou, prečo dopekla neukazujú aj PS3 verziu hry Call Of Duty: Modern Warfare 2. A on mu na to: "klídek, som hráč a hovorím stále iba o našej HRE, neuprednostňujeme žiadnu platformu. Tá hra bude úplne rovnaká tam aj tu. Vojna konzol ma skutočne vytáča, lebo tak veľké množstvo úsilia sa vyplýtva iba na to, aby to vyzeralo na oboch konzolách čo najviac zhodne."

Prečo teda tohto moderného mesiáša a inteligentného človeka umierného ducha radím ku tejto bande ? Nuž na svojom blogu 402 sa na adresu PS3 a SONY pred istým časom opakovane vyjadril týmto nezaujatým a láskavým spôsobom, budem ho citovať presne: "Máš pred sebou SONY ešte veľmi dlhú cestu, najprv vypustíš tú svoju nepodarenú ZASRATÚ konzolu, a ako keby toho hovna nebolo dosť, buzeruješ malé herné sajty, že kritizujú tvoju marketingovú stratégiu v európe. Mohol by som napísať veľký článok o tvojej posratosti, ale nestojíš mi za to." - 6.12.2006, pokračuje : "Prisahám, že v mojej izbe nenájdeš jediný výrobok s logom Playstation a to znamená žiadna PS1, PS2 a HLAVNE žiadna PS3. Zožer si ich." - 4.1.2007



Obe odkazy dnes pre pochopiteľný "konflikt záujmov" nefungujú a boli odstránené. Táto ľudská sračka nám teda dnes chce nalievať rozum do hláv a kázať o tolerancii, láske a porozumení. Ak si myslíte, že som paranoidný SONY fanboy, toto je iba jeden z mnohých dôkazov, že došlo ku premnoženiu kapustných hláv a do PS3 je dobré, pre niektoré pomýlené RROD hovädá, si kopnúť pri každej príležitosti. Čo prinesie zajtrajšok ?

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****