29/04/08

BAN XCRAP

Dostávam skutočne idiotské otázky mladých xbotov - prečo ma vzrušuje inferiórnosť xboxu ? Vraj ži, a nechaj žiť. Poviem vám mládež, nasrať na vás, nasrať na Billa a nasrať DO xcrapu tak, že sračky z neho budú vytekať ešte dva roky. Hovorím vám blbí sráči, mám chuť sa na celú túto generáciu konzol vykašlať. Xcrap svojím patetickým hardvérom urobil z GTA4 obyčajný PS2 datadisk. Šéf Terminal Reality - Mark Randel má pod palcom svoj team pracujúci na hre Ghostbusters /nechcite vedieť, kedy naposledy vzniklo niečo na túto filmovú licenciu./ Prečítajte si čo povedal.




VG247 /videogaming247/ : Prečo je vedúcou platformou pre túto hru PS3 ?
MR: Má to veľmi jednoduchý dovod. Práva na film vlastní Columbia Pictures, ktorá patrí pod SONY pictures.

VG247: Správne, ale pri tejto hre pôjde o simultánne vypustenie na oboch platformách. Naliehalo na vás SONY aby ste uprednostnili PS3?
MP: Vlastne sme chceli ukázať, že to s PS3 vieme skvele. Máme výbornú technológiu a nástroje, ktorých výsledky chceme všetkým ukázať. Práca na PS3ke je radosťou.

VG247: Iná radosť ako na XBOXe ?
MR: Hra bude rovnaká na oboch platformách. Ak by však išlo o PS3 exkluzívnu hru, mohli by sme napríklad počet objektov na ploche okamžite zdvojnásobiť. PS3 ma 7+1 procesorov, XBOX ma iba tri. Na PS3 toho teda zvládnete omnoho viac. Ako som však povedal, hra bude tu i tam rovnaká, nechceme to /pre XBOX/ degradovať.

VG247: Hra je teda orezaná z dôvodu insuficientného výkonu XBOXu ?
MR: Ďalší príklad. Na PS3 sme jednu celú SPE jednotoku vyhradili iba na spracovanie zvuku v norme Dolby Digital 5.1, dosiahli sme jasne lepšiu kvalitu zvuku, počet efektov, mixovanie. Ma XBOXe na to môžme vyhradiť iba časť jedného jadra. Ak by sme túto hru robili skutočne iba pre PS3, mohli sme si toho dovoliť oveľa viac.


Tak čo xboti, tešite sa na opidlený Fallout 3, Resident Elvis 5, Test drive Unlimited 2, Far Cry 2 - vlastne vám cucákom, čo warezujete v tom svojom pubertálnom kutlochu to je jedno, že. Mne, ak by som chcel kúpil PS3, a musel hrať tie XBOXom zflikované multiplatformy to jedno nie je.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****