17/04/08

Volanie, ktorému neodoláš

Zvuk sirény, ktorý ti prikazuje utopiť sa v karmínovom mori. Naplň všetky svoje telesné dutiny slanou vodou, opusť svoje smrteľné telo . Čas premeny, vek nesmrteľných. Rituál vzývania satana. Teraz chyť ten hrdzavý nož, a vykuchaj to biele mäso. Dážď padajúcich kvapiek krvi tak hustý, že tvorí oponu pre nové dejstvo v sérii FORBIDDEN SIREN. Survival akcia idúca v šlapajách klasického japonského hororu. Prvé dva diely boli zrealizované na PS2 platforme. Jednotka bola invenčná hlavne použitím schopnosti sightjack, bola však desivo frustrujúco obtiažna. Sightjack vám umožnil pozerať sa na svet očami príšer, ktoré ste mimochodom nikdy nemohli "zabiť". Shibito, zombíci, ktorých priťahuje svetlo. Dokonca sa do vývoja priplietli aj kapacity zo Silent Hill tímu. Druhému ďaleko hrateľnejšiemu dielu nadelilo famitsu tieto známky : 9 / 9 / 8 / 9 - (35/40).



Takmer pred rokom a pol oznámilo SONY vývoj ďalšej sirény pre PS3ku. Po kliknutí na tento odkaz, je jasné, že udrel blesk z jasného neba. Demo nás vraj čaká 25.4 na Pstore, a celá hra na konci júla .. >24.7< !! Pár skenov /prvý a druhý/.

Update> Podarilo sa mi zohnať preklad toho japonského bordelu v skenoch. Vyberám podstatné veci. A každopádne pôjde o vítané spestrenie hernej PS3 ponuky, a konkurenciu pre "americký" Silent Hill 5.

- nejde o úplne nový diel, ide o spin of prvého dielu. Teda pohľad z inej strany. Plynutie deja, scenár, celkové poňatie bude odlišné ako v originále. Proste vražda J.F.K., a celé pozadie očami vraha.
- hra bude viac akčnejšia a user friendly orientovaná, rozumej .. viac Silent Hillu. Originál bol stavaný pre reflexy bojových puzzle robotov, píšem o tom aj v článku hore. Enemáci budú po novom agilnejší a budú mať aj kopu nových schopností.
- epizodný charakter, a ostala možnosť ovládania viacerých postáv.
- stále ostáva otázna lokalizácia do angličtiny, za rohom je japonské demo=polovičná bašta.

Update II > Webstránka Sirény je online, klikajte na červený odkaz hore v článku, prikládám aj video. Vyzerá to good, hudba a jedem.






Na ich sajte je trailer aj vo 720p formáte. Ignorujte japonské klikyháky, potvrďte vpravo dole voľbu Windows media, potom klik vľavo /asi, že máte 18+ rokov/, a voilá.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****