04/04/08

Motorsturm II





Poľský časák NEO+ priniesol tieto ingame replay obrázky z hry Motostorm 2. Podľa nového infa bude vaša postava plne kustomizovateľná, rovnako aj vaša kára /ala Forza2/. Nálepky, insignie, farby a tvary /na auto si proste môžte prišrubovať kopu blbostí/. Možnosť púštania vlastnej hudby počas hry, fantastická grafika a fyzika /HAVOC, o ktorom som už písal/. Dych vyrážajúca deštrukcia ako auta, tak aj okolia. V splitscreene, čo bude nová feature, bez degradácie grafiky. Údajne v hre NEBUDE cokpit pohľad. Trate budú rozsypané po rôznych prostrediach - džungľa, pláž, jaskyne, po svahoch hôr, vo vulkanickom kráteri, kde vám láva ohlodá michelinky. Pripomínam: 16 tratí, 16 vehiklov na obrazovke.

Je mi až ľúto XBOXu. Holt, tento tuberkulózny rachitik bez zubov sa nemôže rovnať herkulovi, synovi božškého Dia. Motostorm 2 nakope do prdele aj "nebezpečnú" konkurenciu v podobe N64 Mario kart : Wii edition. Rokom 2008 začína vek vlády osvietenej pS3ky.

Prilepím tu aj toto /už keď sa bavíme o autíčkach/: Už vieme, že GT5 používa časť assetov /geometriu - modely pre trať > Londýn/ z inej pripravovanej hry pre PS3 - Getaway. Tiež, to, že poškodenia áut v GT5 bude, dokonca aj ako stiahnuteľný modul pre GT5P na konci roka /údajne zadarmo/. Rovnako masívne vylepšenie online možností-lobby-home a podobných komunitných sránd v rovnakom čase. Polyphony však pracuje na plný výkon. V tomto intervijú, pre kikizo.com, ktoré poskytol sám Kazunori Yamauchi, zistíte, že sa pokúšajú o implementácii modelu počasia, ďalšie výrazné vylepšenie nasvietenia-tieňov v hre, a gran turismo portable pre PSP je naďalej vo vývoji. Na trh však príde až po vypustení GT5ky.

A aby toho nebolo dosť, z iného zdroja sa dozvedám, že projekt Gran turismo for boys nie je DEAD. Ak vám to nič nehovorí, ide o hru pre tých skutočne najmenších autíčkárov vo veku okolo 8 rokov. Vizuál a štýl si predstavíte ľahko ak si pozriete toto video. Ide o jednu z ich prvých hier pre PSone. Pôvodne mal byť "GT pro chlapečky" .. PS2 hrou. Po novom sa stane jedným z herných módov v GT5ke !! Komixové Nissan GT-R a Shelby GT500. Wii kart na lopatkách, definitívne.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****