10/06/12

Kríza identity - Microsoft

Microsoft je špinavá banda svíň, satan a zlo. Ceterum censeo Microsoftarum esse delendam. A ešte dodám, že Microsoft musí byť zničený. Tie prasatá majú už viac ako 20 rokov problém s dodržiavaním čo i len bazálnych základov slušného podnikania. Množstvo súdných jednaní z americkej /Americké ministerstvo spravodlivosti a najvyšší súdný dvor/ alebo európskej strany /Európska komisia ako najvyšší výkonný orgán Európskej únie/. Microsoft bol opakovane po právu obvinený zo zneužívania monopolu, nezákonných protisúťažných postupov / plus odmietnutia tzv. dohody/, reštrikcie vložené do používania jeho softvéru pre third party firmy, lživý marketing. Porušenie antitrustových zákonov atď. atď. Sú to americké svine a cieľavedomo pracujú na likvidácií zdravého prostredia konkurenčného trhu.



Graf. Ignorujme hysterický rok 2000 a prechod do nového tisícročia. Ostane nám "rovná čiara" ceny na jednu akciu až do dnešných dní. Obrat 70 miliárd za minulý fiskálny rok. Čistý zisk cca 23 miliárd. Skype kúpili bez mihnutie oka za 8.5 miliardy. SONY dnes celá stojí cca 12.5 miliardy. V poslednom švrťroku alebo tak nejak ich predbehlo v zisku Apple /5.2 vs 6.0 miliardy/ kvôli miernemu poklesu predaja PC črepov a nárastu non WinOS tabletov.

Na čom je teda založený "úspech" microsoftu ? Na chorom monopole ich operačného systému a pridruženého softu ako MS office. Stovky miliónov kopií ich zasratého WinOS a kancelárskeho balíka Office a ďalších sračiek pre štátnu správu a podniky. Rovná čiara v tom grafe hovorí o stereotypne, bezpečnom prítoku peňazí do ich nenažratých papúľ. Chcete krajší príklad zo života. Klikajte. Slovensko je iba jedna z asi 128 krajín čo používa a draho platí za ich softvér /a licencie/. Tu máte svoje desiatky miliárd krvavých dolárov.

Bill teda môže análne mrdať nejakú stratu vyrobenú jeho impotentnou online a hernou divíziou. Tá inak počnúc rokom 2006 nonstop vyrába ročne sekeru vo výške 0.5 až 2.5 miliardy. Bill to má u rite. Štvorročný pobyt xcrapu 1 na scéne, strata asi 3 miliardy. Nasrať. Xcrap 1.5 zámerne vypustený na trh bez patričného testovania chladenia. Nasrať. RROD za 1 miliardu. Nasrať. DVD šmejd bez HDD. Nasrať. Kupíme všetkých. Kúpime R*, všetky DLC, kúpime licenciu na Pottera na Stars Wars. Jebať. Debilný gimmick šmejd Kinedryl. Jebať. Kampaň za pol miliardy v prvých šiestich mesiacov. WinOS, Office, CoreCAL a EnterpriseCA a spol. nám na to zarobia.

My v Microsofte môžme jebať celý svet a dosiahneme vždy to čo chceme. Atari, Sega, Panasonic, ktoré pri podobnom manažovaní svojich konzol trh opustili, nás nezaujímajú. Nintendo po dvoch fiaskách s N64 a Gamecube. LOL. My v microsofte na to jebeme. SONY čo za každú cenu dáva na trh najlepšie možne vybavený hárdvér. Kokoti. My v MS sme bohovia. Kríza identity sa nás netýka. Kto má prachy - má moc a pravdu. Odrežte MS od špinavých peňazí a na trhu konzol sa neudrží ani rok. Takže učte svoje mamky, sestry a mladších bratov a starších fotrov na používania AndroidOS a Google Docs. Linux sa nespamätá asi nikdy, ten nechajte byť. Heslo dňa - diverzifikáciou ku oslabeniu MS svíň.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****