08/06/13

No such Agency


NSA - je považovaná za najväčšiu informačno-bezpečnostnú službu USA. Jej oficiálny vznik sa datuje na 4. november 1952. Dlhé desaťročia sa však jej existenciu darilo tajiť. Je zodpovedná za zhromaždovanie a analýzu cudzích komunikačných prostriedkov a taktiež zodpovedá za bezpečnosť komunikácie vlády a prezidenta USA voči prípadným podobným pokusom iných štátov. V septembri 2013 by mala v púšti v štáte Utah otvoriť obrovské centrum. Na rozlohe 2300 štvorcových metrov by sa mali uskladňovať miliardy terabajty nezákonne pozbieraných údajov. Sídlo NSA viď nižšie.

 Satan ukázal Ježišovi všetky kráľovstvá sveta a povedal mu:  
"Toto všetko ti dám, ak padneš a pokloníš sa mi." (Matúš 4,8-9)

PRISM - ilegálny monitoring súkromných údajov a komunikácie na celom svete bez potreby súdneho povolenia. Židofašistický NSA projekt, ktorý bol spustený v roku 2007, postupne ho podporili partneri Microsoft, Yahoo, Google, Facebook, PalTak, YouTube, Skype, AOL a Apple. Bolo to nutné. Demokratická amerika, pilier a pochodeň slobody sa predsa musí ako spravodlivá medzi víťazmi chrániť pred zlom vlastných občanov a tyraniou špinavého araba.

Microsoft - jeden z prvých signatárov programu PRISM. Jeho najnovšia konzola xcrap the one vyžaduje od uživateľa nonstop zapnuté zariadenie Kinedryl mk 2.0 /+ Skype/. Kamera s odposluchom napojená na internet a cloud úložisko komunikujúce s PRISM archívom. Naplnila sa predstava anti-totalitárnej knihy 1984 od Orwella. Amerika definitívne zošalela. Kto seje vietor /preventívne vojny, okupácia popierajúca medzinárodné právo, agresia bez dôvodu, zabíjanie civilistov v cudzých krajinách/ žne búrku. Dôsledne ignorujte všetky výrobky /HW, soft/ satanskej firmy Microsoft. Ignorujte neslobodné, cynicky protizákonné zariadnie xcrap iz done. Vyhláste vojnu satanovi !!!


 "Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither."
- Benjamin Franklin -

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****