15/06/13

Guru meditation a "infinite power of the cloud" !!!


Je terminus technicus, ktorý pozná každý amigista  Pád systému od pekla ničoty a zabudnutia. Oblivion. Obdoba WinOS - blue screen of death. Na E3 sme v prezentáciach MS a SONY videli dosť problémov so zamrzaním hier, ich kolapsom, vypadávanim zvuku, proste zlyhanie softvéru alebo dokonca hardvéru. Pochopiteľne pri hrách v hrubom alfa-beta štádiu. A potom tu máme po výstavisku roztrúsené kiosky s hrateľnými verziami PS4 a xbone hier. Predpokladáme, že bežia buď dev SDK kitoch daných konzol, alebo na nejakých AMD PC zostávach, ktorého simulujú výkon týchto mašín. Bzzzzzzz, red alarm. Škandál a namočené sú do toho opäť svine z Microsoftu.

 MS versus SONY /PS4 a Jonathan Blow s hrou Witness/

Xbone hra padla a ukázalo sa, že je pod tým skryté nejaké bežné HP PC s Win7 OS /ftipné, že ani MS nepoužíva novšiu osmičku/. Nevadí, veď HW xcrap iz done používa Win OS X86 architektúru, 8 jadrového AMD jaguára a nejaké slabučké AMD GPU. Napriek tomu na tom šmejde s veľkou pýchou ukazovalo "60 frejmového" Battfílda,  Flopzu, Call od Dog. Potlesk.Xbone teda až tak slabý nebude. Nuž vec sa má v skutočnosti takto.


Pozorné oko si všimne, že údajný "AMD PC WinOS Xbone SDK kit" obsahuje grafickú kartu fy Nvidia /!!/ a podľa internetového google-fu ide buď o NV 680/780 alebo dokonca o 4 teraflopový 1000 dolárový Nv Titan, ktorý je minimálne o 400% výkonnejší než to AMD sádlo, čo sebe bude mať predajná verzia Xcrap iz Done. Holy batman, milé deti. PS4 hry narozdiel od xcrapu padali v drvivej väčšine prípadov do skutočného PS4 SDK prostredia. Nestačí teda, že nás klamú CG videjkami, kvázi realtime v engine hry renderovanými nezmyslami. Xbotom do análu tlačia "xbone hry" predvádzané na ninja PC HW /všimnite si aj vodou chladený procák/, aby ten dobytok získal dojem, že to oproti superiórnej PS4ke až tak zlé nie je. Čakajte aj degradáciu IQ /image quality a snímkovanie/ tých hier, až to budete hrať na skutočnej xbone šunke. Zobuďte sa vy zasraté hovädá - Playstation 4 je jediná voľba pre lucídneho hráča so sebaúctou.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****