07/01/12

IGN - sračky, lži, mentálna retardácia

Píšem iný článok, ale už ma dožrala ta imbecilita "renomovanej" hernej sajty IGN. Pravdepodobne zámer, nikto tak sprostý na takej pozícii by nemal sedieť. Vo svojom pamflete o PSV nájdete následovný odsek: "Až PSV dorazí do anglicky hovoriacich krajín, bude to mať so svojou vysokou cenou a štartovacími nákladami dosť ťažké. Lcnejší Wifi PSV model stojí 249 USD, prirátajte aspoň malú pamäťovku za 20 USD a 50 USD za väčšinu jej hier. Potrebujete teda 320 USD aj s daňou. Na trhu kde nájdete lacnejšiu PS3 alebo iFuj4S sa môže PSV rýchlo dostať do problémov. SONY asi bude dotlačené do rýchleho zníženia ceny."

Moja reakcia je následovná. Kokoti z IGN by mali vedieť následovné, požičiam si oficiálny cenník a informácie z prvej ruky amerického hráča, aktívneho užiteľa apple šmejdov: hry pre PSV stoja vo väčšine prípadov 39.95 USD, bežne aj 29.95 USD /Wipeout, Hot Shots, Modnation/, snáď jedna 49.95 USD. IGN ignoruje zľavu ak si danú hru stiahnete z PSN a bude určite aspoň na úrovni 5 USD. IGN ignoruje aj malé hry ala PSP mini, ktoré už teraz avizuje kopa third party mini vývojárov. A budú po 5-12 USD. A to sa bavíme o hrách s dobrým ovládaním. Nie o iFuj mazaniciach po touchscreene. IGN by malo vedieť, že PS3 je domáca konzola a porovnáva hrušku s anásom.



u IGN buzerantov tam nenájdete ani gule, ani pinďúra

Cena neblokovanej iFuj4s je vyše 600 USD. Kokoti z IGN. Ak pristúpite na dotovaný mobil, dostanete ho zhruba v cene PSV, alebo trochu lacnejšie, ale s mesačným splátkovým "plánom" v cene aj 1320 USD za 2 roky viazanosti s povinným dátovým balíkom /mesačne sťahovanie/ na úrovni 200 mega/15 USD/1 mesiac. Za 2 roky vás teda posraný a "lacný" iFuj4s bude stáť 1570 USD. A teraz na tom šmejde môžte hrať svoje lacné šmudla "hry". PSV však ešte v tomto roku padne na 199 USD, další rok nová PSV 2-3-4s nehrozí a pravdepodobne pod tlakom okolnosti zareagujú mierným znížením ceny perifiérii a určite aj hier. Apple ta banda nenažratých židovských svíň však na trh prinesie už o chvíľu ďalší "lacný" iFuj5, alebo iPAD 87. IGN je žumpa.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****