18/05/08

Sony Gamers' Day 2008 - Londýn






  • Killzone 2 bude hotový až vo februári 2009 /únor/, vzhľadom na európsku slezinu pôjde určite aj o európsky termín vypustenia hry, osobne mojou osobou dátum očakávaný, tlak na Guerrilla Games bude obrovský, nezávidím im. Hlavne keď z Resistance 2 sa profiluje veľmi silný súper, definitívne zabudnite na spackané HALO. Animácia ala Killzone.
  • Resistance 2 tím potvrdzuje premakaný muľták až pre 60 hráčov, s dynamickým prideľovaním úloh pre malé 5-6 členné skupinky, aby ste sa všetci nemotali v strede mapy, statické silové polia, bublinovo prenosné na vehikloch, celkový koncept je skutočne veľmi podobný overenému Battlefieldu, oceňovania člena ak vykoná niečo v prospech jednotky atď., plus masívne prepracovaný MyResistance. net do podoby sociálnej siete ala Facebook, paralelná kooperatívna kampaň s 8 hráčmi s iným príbehom, postavami, toto HALO3 nerozchodí.
  • Motostorm: Pacific Rift, záber z hry - "pre alfa 40% complete", ak ešte má niekto pochybnosti o tých obrázkoch dole. Už vieme, že vegetácia /krovie, tráva, malé stromčeky-palmy/ podľahne deštrukcii s detailami ako .. husté kríky veľkému tiráku neodolajú, malému jeepu bez rýchlosti však pekne znepríjemnia rýchly postup - takže využite vášho súpera nech vám prerazí cestu, COOOL , voda !! .. tečie, kladenie reálny odpor, funguje tu vztlaková sila, a navyše takticky ochladí vaše rozpálené turbo, toto bude super AAA hra, alebo nie som joe.
  • GT Academy, ruka v ruke s nissanom pôjde o virtuálne závody /ev. naživáka/ s hlavnou cenou iba pre dvoch odvážných .. 24 hodinovka Dubai Race na budúci rok v januári 2009 /leden/, po 4 mesačnom tréningu so skutočným autom, môžte tri krát hádať v akej káre, štart tejto feature naplánovaný na 23.5.2008, detaily časom, vivat Playstation Network.
  • LittleBigPlanet, ešte 5 mesiacov, 50 máp, nekonečné množstvo ďalších od celej komunity, sociálna revolúcia, nintendo dostane na prdel.
  • bla bla o úžasnej expanzii BR formátu, sťahovanie filmov-športu-dokumentov-UMD hier pre PSP, milióny registrovaných PSN uživateľov, desiatky miliónov stiahnutých položiek, PR žvásty .. PS3, ktorá hladko v predajoch prekonáva XBOX a podobne to všetko som preskočil, HOME pre testovanie verejnosti otvorený na konci tohto roka, definitíva : "Až s tým budeme skutočne spokojný", to zneje ako Duker NUkem Forever.

    12 minút z hrateľného KZ2 dema, video je mrzkej kvality, ale je zjavné,že pôjde o pixel perfekt vizuálnu kópiu toho slávneho E3 trailera, PS3 to dokázala !!




Update> Killzone 2 a Resistance 2 !!
videá som už druhý krát presmeroval na iné linky, agenti zo SONY ich likvidujú jeden po druhom, HNEĎ teraz však kliknite na nové KZ2 gameplay videá, vzhľadom na kolaps gamersyde.com je streaming off, sťahujte preto 720p gameplay video - brilantné nasvietenie, antialiasing, animácia a bojový ruch.




Motostorm : Pacific Rift, sťahujte 720p kvalitu /torrent/,
pre osvieženie pamäti, takto vyzerala prvá ingame ukážka Motostorm 1.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****