04/05/08

Game over

Ľudstvo degeneruje, idiotov rýchlo pribúda. Žijeme v časoch s najmenším počtom kvalitných hier, a počet dnes existujúcich herných žánrov spočítam na jednej ruke Homera Simpsona. Akceptujeme to už ako fakt, že absolútne presnou definíciou xbota je vizuál poďobaného puberťáka, v škole to ledva prechádza z ročníka do ročníka. Prežíva iba vďaka znalosti 3 základnych inštktov : žrať, srať, spať. Kúpil si xbox práve pre možnosť spúšťania warez hier /čím jednoduchší shooter, tým lepšie/. Tiež mu je srdečne ukradnutý nejaký RRoD problém, prehrávanie HD videa nepotrebuje, lebo má doma buď čiernobiely CRT šmejd, alebo "720p LCD" za 12 tisíc kúpené v značkovom obchode LIDL. Hluk DVD mechaniky prehluší iným silnejším zvukom. Je vynaliezavý. Proste "A je to".

Počuli ste tú poslednú novinku o Wii fit ? V istej nemenovanej krajine sa nájdu vylízané palice, ktoré vymieňajú svoje fitnes permanentky za kombo - Wii fit. To je pre zmenu typický nitendo zákazník. Nefunkčné online služby tejto pseudokonzoly mu nevadia, lebo nemá ani šajnu, že niečo ako online hranie vôbec existuje. Menej retardovaným výnimkám - 34 miestne friend kódy pripadajú exkluzívne komfortné. Nikdy inde ich nenájde, vychutnáva si preto pocit jedinečnosti. Cítia sa ako doma iba v prostredí, ktoré dobre poznáju. Syndróm teplého krtka. Nintendo to vie, takže ho kŕmi recyklátmi hier, ktoré si tá istá osoba kúpila pred rokom, na beta verziu Wii .. ďalšiu pseudokonzolu Gamecube. Bez ohľadu na to všetko sa obe tieto znité vajcia predávajú dobre. Ako povedal klasik, ide iba o kvalitu hier, preto sa im tak darí.

Požičiam si teda jednu malú tabuľku, ktorú gamefunk.net urobil s požitím gamerankings.com. Rozdelili všetky hry, ktoré na danú konzolu od štartu vyšli, na dve skupiny DOBRÉ /hodnotenie nad 80 percent/ a ZLÉ /pod 60/. Záver vidíte na obrázku. Najlepší pomer dosiahla SONY mašina /"PS3 nemá hry"/, najviac hnoja sa vám dostane na platforme Wii. A na tú hromadu fekálii budete potrebovať skutočne veľkú lopatu. Pozerám na TOP TEN Wii hier. Ratám .. 1-2-3 .. 5 čistých rimejkov, 4 datadisky , jedna jediná pôvodná hra z celej desiatky. Zack@Wiki - banálna logická minihra. Shovelware je nový trefný názov pre túto kopu treťotriedného softu. Označuje ultra nízkonakladové projekty /datadisky, recykláty, minihry/ biednej kvality, ktoré zarobia veľa peňazi. Parodox ? Ale kdeže !! Stále majte na pamäti - kto si Wii kupuje. Sú to tí simplexní ľudia, ktorí v sitcomoch potrebujú "smiech" v pozadí, aby vedeli, kde sa môžu začať rehotať. Ako povedal senilný Miyamoto : "Nechcem hru, ktorú by nemohol hrať ako 5 tak aj 95 ročný hráč." Zdá sa vám nemožné, niečo také urobiť ? Som dobrý človek, a tak vám dám hint, kde sa ten chudák inšpiroval. Predsa 95% ľudí používa hajzel papier na utretie zadku. Sračky - sráčom. Ak takýto jednoduchý človek túži vyskúšať si svoje šermiarske umenie, nekúpi si No More Heroes - priemerné hodnotenie 83%, ale Pirates of the Carribean: At World’s End /za 43 percent/, lebo tá hra to "šermovanie" má v názvu. Sťažnosti vývojárov, že tí ľudia sú tupé ignorantské hovädá sú zbytočné. Wii je bezpochyby jediná next gen konzola a má najprogresívnejšie hry. Kliknite na games.tiscali.cz a čítajte to horlivé prikyvovanie ich pisálkov. Je to mor.

Stále teda čakáte na next gen hry, čakajte ďalej. Vývojári sú ako elektrický prúd. Idú cestou najmenšieho odporu. Jednoduché strielačky pre xbota, shovelware pre hnojára s Wii. Nalieham na vás - slušní ľudia všetkých krajín spojte a nepodliehajte tejto dekadencii. Verte tomu, že SONY to odhadla správne a nie nadarmo disponuje najväčším počtom vlastných herných štúdii. My náročnejší sa dočkáme tiež.

Update> Mark Ryan z Ign.com je rozčarovaný z kvality GTA4 a kde sa to všetko dostalo. Najprv bol nadržaný, po zahraní .. zhnusený. Nespočetne množštvo chýb, plytkosť, nedoladenosť, PS2 hra na PS3ke. Ako keby ste ma počuli. Samozrejme, že sa naňho deti vrhli zo všetkých strán, a nadávajú mu do svíň. Neogaf fórum, a mnoho ďalšich. A vy chcete skutočné next gen hry ? Smejem sa hlasno.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****