29/05/08

Letný super HIT

Toto nové MGS4 video pozeráš na vlastné riziko /lepšia kvalita ako to z gamevideos/. Bol si varovaný, neplač potom na mojom hrobe. Oficiálny "system seller" je vzdialený, čo by jedno malé decko dochcalo. PS3 sa stane, vďaka simultánnemu celosvetovému vypusteniu tejto hry, najpredávanejším herným systémom na svete. Čaká vás viac ako 10 a menej ako 20 minút dlhé intro /presnú dlžku viem, ale nepoviem, heh/, outro - ktoré sa bude ťahať ako taký kratší film, a a cca 30 hodín dlhá kampaň, teda viac ako Gears of War, HALO3, Bioshock - dokopy. Mulťák na prilepšenie v jednej krabici s hrou.



Nasledujúce video som nemal vidieť ani ja. A to MGS4 hrať nebudem. NEKLIKAŤ. Kto chce poznať už dnes, čo sa stane na konci, nech tak urobí. Ďalšie updejty ešte dnes .. a už sú tu - PRVÝ a DRUHÝ. Vidím váše tupo pozerajúce ksichty, zjavne potrebujete pomoc. Tu ju máte.





Ak v MGS4ke nechcete mať hokej, kto je kto, kto s kým, prečo jemu, veľa gelu - potom máte už iba mesiac na to, aby ste predchádzajúce diely rýchlo odohrali. V "tomto poradí". Dej tejto série je trošku náročnejší ako v nemenovanej hre - Gears of War, kde hulákajúce holé hlavy iba skáču od šutra ku šutru.



Následujú drsné "mačo el hombre" obrázky vhodné pre váš desktop /PC, PS3/. Dobrý chlapec, a zlí bubáci. Ako podmaz si dajte tieto mp3ky z MGS4 - pochodové, ambient a iné hudbičky. Haven Troopers, Drebin 893, Call Me Hal, Confrontation, Sin, War Economy, Front Line, Nano Machine.

A ideme ďalej. Čo je svet svetom, všetko je na predaj, každý sa dá "kúpiť". MGS4 nielenže predá niekoľko miliónov kusov PS3, dá prácu aj pridruženej výrobe. Máte chuť na motorku, na ktorej v tejto hre vozíte svoj zadok, žiaden problém. Snejkov mobil. Snejk hru do vášho mobilu ? Čo tak zlatý grál štvrtého dielu, famóznu kačičku ? Opatrne, v skutočnosti ma v brušku kilo semtexu. To je to úžasné merchandize, a takto PS3 vyrába prachy.


No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****