29/11/12

Čierny piatok


Bill predal počas týždňa, v ktorom sa nachádzal Black Friday /oficiálny začiatok nákupnej predvianočnej sezóny v Spojenných štátoch konzumných/ cirka 750K kusov DVD bill šmejda. PR pamflet obsahuje ešte zopár ďalších čísel. Dobytok nakúpil LIVE Gold kontá na celé vagóny. Nasprostý národ, ktorý zjavne netuší čo je kvalitný tovar, neváži si pot svoj práce premený do šuštivých papierikov. Blahoželám microsoftu, potlesk. Minulý rok o tom istom čase ale predali 960K xcrapov a 750K klinedrylov. Motion ovládanie je však dnes už pre billa pasé, a počas celého roku bojuje s asi 20% poklesom o tú svoju predraženú RROD šunku bez pridanej hodnoty. Nepomohol ani rafinovane načasovaný Majster Chef 4, Flopza Horizont a COD: Black Cops 2.

SONY - kde sú tvoje čisielka alebo som odkázaný na tie perfídne kundy z Vgchartz.com ? Tie MS nuly s hubou plnou lží. Tvrdia, že bill predal 838K konzol a Kaz Hirai iba 395K uber PS3 strojov. PSV to úplne posralo na méte 81K. Škaredá porážka. My však vieme, že vgchartz blbečkovia neustále vylepšujú leprózny ksicht MS a nintendo črepov a s chuťou nasierajú na SONY brand. Došla esemeska. Vgchartz ako už mnoho krát predtým bude donútený znovu opraviť tie svoje fantázie.

šéf SONY

Oficiálne SONY predalo: 525K PS3, závratných 160K PSV - MS vgchartz hajzlíci sa pomýlili "len" o 100%. A to nie je všetko. Mimo raketového nárastu spokojných uživateľov PSN+ konta o plus 300% s indexom spokojnosti 95% /to je viac štastia ako u majiteľa apple, google - s bordeľom plných kozatých šestnástiek dokopy/, tak SONY ešte konštatuje rast predaja PS3 /ako celok/ o cca 10% oproti rovnakému obdobiu z  minulého roka. PS3 toho roku však neponúkalo ani Killzone 4, ani GT6 ani  .. vlastne nič veľké. Kvalita sa nakoniec, ako vidíme, vždy presadí. A hej - PS3 hravo porazilo aj nové Wee Uu.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****