03/02/11

Šťastie pre všetkých a zadarmo

Ak ma pamäť neklame počnúc dneškom sa začína dvojtýždňová Open MP Beta hry Killzone 3 /3.2-15.2.2011/. Jedná mapa, MP05 - Frozen Dam. Tri online módy - Guerrilla Warfare /pre 16 hráčov, štýl Team Deathmatch/, Warzone /24 hráčov, náhodne generované minimisie/, Operations /16 hráčov, kvázi príbehová mini MP kampaň/ a Botzone /16 hráčov, offline tréning s AI hráčmi/. Ako si už mnohí z nás všimli multiplayer v "military" FPS hrách sa delí na dve veľké skupiny. Klony detskej Counter Strike akcie a MP pre dospelých /jediný zástupca na konzolách je Battlefield BC MP séria/. Kto chce veľké mapy, džípy, tanky, lode, koptéry, deštrukciu nemusí tu betu KZ3MP ani sťahovať. Objektívne totiž patrí do prvej primitívnejšej skupiny a tu sa aj povedie krutý boj o nástupníctvo na tróne. Crysis 2 MP sa bude snažiť o to isté. Opakujem - až tu prikvitne Battlefield 3 na zbrusu novom frostbite 2 engine, bude čumieť všetci ako zmrzlé sýkorky pri mínus štyridsať.

Určite ste pri KZ3 zachytili nejaké šepoty o využití BD placky až na nejakých 88% /hra má 43.8 giga dát/, rovných 100% dostali zo CELL procesoru /nemýliť si to s efektivitou, to je "iné" čislo/, KZ3 dosahuje v najnadupanejších scénách až o 300% lepší polycount /detailnosť scény/, a 3 krát lepšiu draw distance, to jest vykresľovanie vzdialenej grafiky. Porovnávané s KZ2. Všetko v pravom 720p rozlišení s MLAA /Halo Reach je subHD sračka bez AA v DX7 grafike/. Finálnou bodkou KZ3 technológie je nové engine pre rendering zvuku, a teda v rámci možností jeho presné šírenie priestorom, lokalizácia, doplerovské efekty, odrazy a echá - reverb.



MP mapa Blood Gracht - KZ2 versus KZ3




Všetky obrázky ktoré tu vidíte sú vlastne z oficiálneho Retro Packu pre KZ3 /dve mapy - Salamun Market a Blood Gracht zo starej KZ2 v novom KZ3 engine/. Súčasť Collector a Helghast edície alebo ako pre-order bónus. Mapy sú obrastené divokou helghánskou flórou a nad Šalamúnovým market pľacom dokonca vyšlo slnko, v KZ2 to bola nočná mapa. Prispôsobené novým herným režimom a možnostiam /mechs/. V priebehu písania tohto mini reportu som počúval Madonnu- Frozen, ako inak. Sťahujte tú KZ3MP Open betu a dajte mi vedieť ako hlboko do COD-MP zadku GG vliezlo.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****