20/02/11

Pozor značka STOP

Nenávistná anti SONY kampaň zameraná hlavne na PS3ku a jej hry si našla novú tému. Mobilné aktivity fy SONY. Wired napísalo tento štvavý pamflet, kde s penou u huby opito vykrikujú do tmy. Píšu: "SONY sa snaží na fragmentáciu mobilného herného trhu reagovať v štýle - vyrobíme zo všetkého po troške a uvidíme čo sa chytí". Realita - SONY napríklad dáva na trh svojú poslednú generáciu Xperia mobilov v štyroch modeloch Play /playstation ovládanie/, Arc /klasický elegantný smartphone/, Neo /photo a video špecialista/, Pro /slide klávesnica/. Všetky majú de fakto identické základné HW vybavenie /CPU+GPU+Display/ len s posilnenou niektorou zo zložiek. "Smejú sa z plánovaného SONY tabletu". Pretože je to blbečkom z Wired na smiech má teraz SONY dobrovoľne ignorovať budúci šialene rýchlo sa rozvíjajúci segment a nechať ho celý Apple s jeho šmejdami bez USB a FLASH podpory. Dostupné info o SONY S1 tablete - pracovne aj iPAD killer.

"Nemajú ani slovo pochopenia pre NGP aka PSP2 ".
SONY teda má prenechať celý špecializovaný trh handheldov iba Nintendu, podobne ako tablety iba Apple. "Mentorsky im radia, aby si zobrali na srdce vývoj z roku 1994, keď bola situáciu rovnako zmätená a oni - SONY prišlo s jedným, jediným štýlovým dielkom - PSone". Pokrytecky ignorujú neuprosné fakty - sme skutočne v INEJ DOBE a nimi protežované Apple zaplavuje svet početnými a výkono nekompatibilnými šmejdami - iPhone /3, 3GS, 4, 5 je za rohom/, iPod /milión variácii/, iPad /1 a 2 ani nie behom 12 mesiacov/.

Ešte väčšia kritika padla na pokus SONY o zavedenie poriadku v chaose hier/softu pri "otvorených" operačných systémoch ako iOS a Android. "Apple je skvelý, nestará sa o produkciu a distribúciu hier, a navyše sú šírené iba jednou a to digitálnou cestou, garážové srašky po 0.99 USD sú dobré". Píšem okamžite email aby SONY ukončilo aktivity - PS suite a PS certified, spolu s možnosťou šírenie hier digitálne a na fyzickom médiu /flash kartridže/. Je to zlé, lebo tak nerobí Apple a zákaznik nepotrebuje na výber viac ako z jednej možnosti. Ako bude Apple riešiť, až sa na mobily presunú hry po 10-20 dolároch a bude sa tu nalievať 100 krát toľko herných investícii, to Wired nerieši. Potrebná infraštruktúra a podporný ekosystém vznikne za deň. Mŕtvy Steve im to pošle mailom z hrobu.



"Dnes SONY úplne chyba schopnosť jasného úsudku a koncetrácie na jeden cieľ a bude to mať veľmi ťažké pri presviedčaní zákaznikov ku kúpe akéhokoľvek z ich HW produktov". Wired - SONY haters a nenávistné kundy teda radia SONY následovné. STOP SONY mobilom, Apple to robí lepšie. STOP SONY tabletom, Apple to robí lepšie, STOP PSP2, Nintendo to robí lepšie. STOP distribúcii hier simultánne - digitálne a na kartridžoch. STOP pokusom o nastolenie poriadku v chaose softvérových produktov na dnešných mobilných OS a STOP produkcie SONY hier pre iné ako vlastné systémy. Pozdravuje vás redakcia Wired, vždy nezaujatí sráči s Apple šmejdom implantovaným análne.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****