03/03/12

Človek alebo zviera

Pravdepodobne málokto z vás videl na vlastné oči násilný čin končiaci sa smrťou. Napriek tomu, že sme iba evolúciou vylepšené zvieratá - civilizovanosť, vyššie kôrové funkcie /vývojovo najmladší neokortex/, kultúrnosť a zákony držia tieto pudy pod kontrolou. Samozrejme ich nevedia odstrániť - sú totiž integrálnou súčasťou tzv. mozgu plazov alebo limbického systému. Bazálna gangliá, amygdala. Tie sú neľútostne pragmatické, inštinktívne a smrteľne priame. Ako lekár som denne v styku s ľuďmi s malými alebo veľkými "poruchami" správania pri neharmonickej súhre týchto troch hlavných okruhov mozgu. Prípady pre psychológa alebo psychiatra. Fajn, máte za sebou čo možno najstručnejší úvod - základy, ktoré využijeme už o chvíľu.

Teraz sa presunieme na iný blog k článku venujúcemu sa vraždeniu civilov v Generic Warfare 2 - misia na letisku. Dobre si prečítajte aj komentáre pod ním. Stretávam sa psychiatrami, ktorí pracujú pre policajtov. Veci, že by ste grcali. Viem teda hravo identifikovať odchýlku od normy, aj keď sa bude biť do pŕs a drístať nezmysly napríklad o slobode slova, voľby a podobne. Skrátim to - každý jeden z tých komentárov kde niekto buď vehementne obhajuje tu misiu, bagatelizuje ju alebo ku nej má ľahostajný vzťah má takmer tutovo niektorú z porúch o ktorých som písal v prvom odseku. Jej kvalitu je možné /hravo/ odhaliť ďalšími testami. Ide o manifestných alebo latentných psychopatov, sociopatov, emočne ploché typy. Často ireverzibilne pokrútených čurákov, občas je možný návrat od zvieraťa späť ku ľudom - s vyšším stupňom morálnosti, altruizmu, empatie.




Posledný odsek. O hrách. Generic Warfare nie je iba debilne vylízanou hrou pre US/UK deti - ide aj podprahové gumovanie mozgov dospievajúcich pubescentov. Budovanie heroického mýtu hrdinského anglosaského vojaka bojujucého za národ proti zlým arabom, rusom. Nikdy nie židom. Osobne považujem reálnych vojakov, hlavne tých čo prešli skutočným bojom za extra nebezpečnú sortu vyšinutých psychopatov /vojenský výcvik slúži hlavne za účelom vyradenia neokortexu/. Dnes ráno som sa konečne dostal k veľmi poučnému článku o názore skutočne ostrieľaného vojenského veterána na hry typu Generic Warfare. V plnom rozsahu potvrdil moje slová - vojaci sú choré hovädá. Ak vás to ťahá ku vojakom a akcii ste choré hovädo. Autori série Generic Warfare sú vypočítavé choré hovädá. Túto sračku s ratingom 18+ hrajú najmä deti do 18 rokov. Nikoho to netrapi, nikto to nerieši. Prečo ? Židom v americkej vláde a židom zbrojárskej loby vyhovuje keď majú podchytené podhubie mladých zasranov, zmanipulované mozgy žeravé do akci proti hnusným arabom na golanských výšinách, alebo v afganistane. Teraz nehovorím o nejakom sprisahaní, kdeže - je to hnitie celej tej posratej civilizácie západneho typu. A takéto hry sa vlastne menia na jednu z "politických" zbraní americkej imperialistickej propagandy.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****