31/03/12

3 x /J/RPG

Mugen Souls /video/ - jeseň 2012. Exkluzívne pre PS3 a konečne aj v európe. Masívne obludná customizácia zachádzajúca do krajnosti. Japonská úchyláreň bohužiaľ musela byť pre US a EU trh mierne cenzúrovaná. Viac vodnej pary. Niektoré herné RPG štatistiky v hre upravujete /ehm/ vlastnoručne používaním šampónu a mydla. Prdelky a kozy vašich hrdinských bojovníčok sa musia pekne lesknúť. Viem, chce to video. Pozadie - čistiť budete celú slnečnú sústavu, chvalabohu nie tu našu, sedem planét.

“I'm gonna make everything in each of these worlds bow to me!”
The Undisputed Goddess, Chou-Chou

Features :
• rozľahlé svety čakajúce na veľké objavy. Samozrejme každý s odlišnou grafikou a obludkami. Zasnežené planéty, peklo, disneyland, scifi tron city. Voľný pohyb po realatívne veľkých mapách. Príšerky vidíte ako sa tam bezcieľne potulujú a čakajú ako im rozbijete držky.
• kolové súboje, ale s možnosťou slobodného nie grid based taktického pohybu. Spektulárne komba, hyper módy, spoločný útok viacerých postáv. Je možné dosiahnuť damage hit points až na úrovni niekoľkých miliárd !!!
Moe Kill- schopnosť nepriateľa zotročiť a nechať bojovať za seba alebo ho premeniť na predmet /item/. Jeho ďalšie použitie podľa bežného etalónu pošahaných JRPG hier. Napríklad nové voňavé mydlo. Kustomizovateľné je úplne všetko - ruky, nohy, výraz ksichtu, bojové triedy atď.
Chou-Chou je hlavná hrdinka, hehe, sedem rôznych schizofrenických osobností. Typ zvolenej persóny ovplyvňuje štatistiky celého tímu.

-------------------------

Legasista Website /video/ - leto 2012 / PS3 only, NIS america/. Post apokalyptický dungeon crawler survival action RPG. La bomba. Nečekajte však grafickú pompéznosť hry GrimRock alebo zatuchlosť Dungeon Mastera. Dostanete kawai 2D grafiku a pohľad zhora. Vežu zo slonoviny, kedysi centrum špičkovej vedy, NASA labáky, genetické manipulácie. Dnes v dobe temna, keď sa z vedy stála mágia - ide o miesto plnej tajomnej "mágie", záhad a bolestivej smrti. Hlavný hrdina Alteo tam chce nájsť liek pre svoju mocný kúzlom prekliatu sestru. Asi syfilis, to chce penicilín

Features:
• útočný tím zložený z troch postáv, aktívna je len tá jedna, ktorú ovládate.
• náhodné generované mapy.
• všetko čo vidíte je aj customizovateľné. Osobnosť, povolanie, zbrane a dokonca aj grafika avatara. Import obrázkov, custom animácia.

-------------------------

The Witch and the Hundred Knights /iba images/ - tesne po novom roku 2013 /do tretice - PS3 only, NIS america/. Najluxusnejšia hra z trojice uvedených. Serióznejšia, temnejšia, kvalitná 3D "izo" grafika, herne podobné Diablu v otvorenom sandbox svete /akčné RPG/. Mocné čierne sexi čarodejnice sa už stáročia medzi sebou mlátia ako slepice o slizký fľusanec. Močiarna čarodejka však našla pozostatky legendárneho Čierneho Ryriera. Zombie rituál, posexovala ho a teraz s týmto mocným spojencom ide definitívne zahrabať Lesnú čarodejnicu do smrdutého bahna.

Features:
• ovládate armádu až 100 mini rytierov. Obrovské spektrum herných možností. Môžte ich napríklad zmorfovať do živého štítu pri bojoch v boss súbojoch.
• močiarnica je tá zlá, lesná tá dobrá, vy ako pešiak máte možnosť tyranizovať sedliakov v dedinách, alebo počúvať jej rozkazy a možno - za istých okolnosti zoorganizujte gangbang a postavíte sa na stranu dobra, teda proti nej.
• zreťazené kombo útoky. Dual wield je minulosť, môžte kombinovať útočnú silu až piatich zbraní naraz.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****