24/09/09

TGS 2009

Scvrkavajúca sa Mekka všetkých hráčov - Japonsko hosťuje tretiu veľkú, tohoročnú, hernú výstavu. Tú americkú a európsku opäť SONY a Playstation značka úplne ovládla, veď jedinou a najväčšou billovov hrou pre tento rok je degenerovaný odflaknutý HALO 3 datadisk v cene plnej hry. Začneme s PS3 projektom, ktorý by xboti v puberte nekupovali a nehrali, nevyskytujú sa tam totiž mariňáci a šaškovia v zelenom brnení so slovnou zásobou rozmrazeného mamuta.
  • The Last Guardian, nové skôr náladové video a za uchom sa škrabajúci maškopes, a nie prilíš informatívne Making Of, ktoré nám zároveň pripomína, že ICO práve dnes oslavuje ôsme výročie.
  • Gran Turismo 5, jediný relevantný racing na konzolách prekonávajúci arkade Flopzu 3 po všetkých stránkach, na TGS potvrdené uvedenie na trh na budúcu jar - marec/ březen a upresnený súčasný status. Hotové na 65%. More ďalších funkcií a možností - elektrické autá, upload Youtube videa, open lobby, private room, online photo album, online replay album, export replaya do PSP. Video - prenásledujeme biele lamborghini.
  • Motion Wand - ako už vieme z pravdepodobne pravdivého uniklého SEGA dokumentu. SONY chystá masívnu podporu pre toto zariadenie /Olympiáda, Virtua tennis, predvádzaná hra LBP, Ape Escape a Resi 5 s jeho podporou/. Motion patch pre hry - Pain, Flower, Hustle King, High Velocity Bolwing, a EyePet.Tak sa teda pozrite asi na finálny design tohto vibrátora s nadržanou bambuľou na konci. Obrázok 1, obrázok 2.
  • Tajomstvo .. je odhalené.
  • PSP HOME, teda ROOM - kawai avatari, blogy, photo albumy, sociálne siete, minihry, integrácia instantného pokecu, beta beží v japonsku už teraz, skorá expanzia mimo ostrovy zapadajúce slnka je vo hviezdach.
  • Yakuza 4 - opäť PS3 only, masívne vylepšenia na každej fronte, môžte už aj behať po strechách domov a skrývať sa po kanáloch. Príbeh rozprávaný a hraný z pohľadu štyroch postáv. Daždivá scéna, ako z Heavy Rain. Homepage. Video s Banderasom.
  • MGS : Peace Walker - PSP hra s asi najväčšou produkčnou hodnotou z celého jeho herného portfólia, až jej je pre handheld škoda. Kooperatívne misie sú pre MGS sériu unikátne a PSP only. Bombastický trailer, ktorý vás prinúti si ten malý šmejd okamžite kúpiť. Nový theme song "Heavens Divide" - Akihiro Honda. Homepage.
  • White Knight Chronicles - japončíci sa už pomaly chystajú na druhý PS3 only diel, my dostaneme vylepšenú jednotku. Termín ešte nie presne určený. Mimo prepracovanej kooperatívnej MP akcie, a Georámy /luxusný editor vlastného mesto, de fakto - lobby a štartovací bod, dokonca obývaný s NPC/ sa konečne dočkáme aj voice chatu, alebo nového kontextového Live talk /NPC vo vašej bojovej skupine reagujú na vaše správanie/. Video.
  • Under Siege - PS3 only taktická RTS bez manažmentu surovín pre nás chystá luxusnú grafiku, animáciu a akciu v pravom 1080p rozlíšení /Phyre Engine/. Podporu pre nový SONY wand pre precízne ovládanie, replay recording - YT upload, splitscreen pre kooperatívne a kompetetívne módy, mulťák pre 4 hráčov, video a voice aj s malým okienkom druhého borca v rohu !!, photo mód, custom hudbičky, dokonalý editor pre vlastné MP mapy, alebo celú story kampaň !!!, a upload na net. Hrať to budete na jar roku 2010. Staré video v alfa štádiu.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****