21/12/08

Tučko časť druhá

"IGN Entertainment’s Overall Best of E3 2008 Award for Best Downloadable Console Game; DailyGame’s award for Best Arcade/PSN/WiiWare Game; PlayStation Universe’s Biggest Sleeper Hit of E3 2008; GameSpy’s Downloadable Game of Show; GameSpot’s Editors’ Choice award for Best Downloadable Game; GamePro’s Best of E3 2008 awards."

Uplynulo pol roka čo som prvýkrát písal o PSN perle, ktorá ohúrila davy na E3 2008. Fat Princess. Načase si ju trochu pripomenúť, lebo jej vydanie je na dosah. Jednou vetou - ide o krvavé chytľavé MP jatky až 32 hráčov /rôzne triedy-povolania, Ai boti/ v Animal Crossing grafike s hlavným cieľom uniesť princeznú z nepriateľského kmeňa. Čo sa teda s hrou, a tímom vlastne deje ? A prečo bude rok 2009 opäť rokom PS3 ?



Pred mesiacom došlo k istým zmenán. Z Darkstar Industries sa stalo Titan Studios teraz patriace pod Epic Games China sídliace vo Washigtone. V podstate sú to dezertéri z Ubisoftu, Epic Games, Scion Studios, Blizzard Entertainment, alebo Lionhead Studios. Hru naďalej vydáva SCEi /Sony Computer Entertainment, Inc./, takže PS3 exkluzivita je istá. E3 verzia bola iba tieňom toho, čo maju hotové dnes. Nové upgrejdy pre vylepšovanie vlastnej základne-hradu. Nové prostredia, ako hornatá pahorkatina, sopka, lesy, prímorské ostrovy. Máme čakať aj enviromentálny dopad na samotnú hrateľnosť. Story kampaň je hotová, pribúdajú aj módy inšpirované inými hrami. Left 4 Dead. Maniakálne prepracovaný matchmaking, voice podpora, net rebríčky, srandovné hlášky nahraté známymi komikmi, viac krvi. Veľa trofejí, výzviev /pricenzná+katapult=sranda/, a sliepok. Štart plánovaný na jar 2009, a beta test o dva týždne. Ako keby nestačilo nervy drásajúce PS3 portólio "veľkých hier" budúceho roka.

Update, 22.12.08 : Obrázky, nové lokácie.



No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****