07/02/08

Nekoherentne o dobytí sveta, telesných tekutínách, troch kráľoch a neľutostná pravda o RRoD

Keď v roku 2005 Steve Ballmer /výkonný šef microsoftu, 100 kíl poctivého bravčového mäsa s plešinou/ šmaril cez celú kanceláriu stoličku s cieľom zabiť Marka Lucovsky, už sme mali za sebou vyhrážky jemného Billa o tom, ako zničí SONY. Kutaragi si totiž dovolil povedať, že cieľom ich dlhodobej stratégie je ovládnutie tzv. domáceho audio-video- komunikačného priestoru. To bolo ešte sladké časy začínajúcej PS2, a XBOX jedničky. Do pekla zatracovaná PS3 /BR, HDD, HDMI, WIFI,PSP ako terminál, OS a všetok ten "nepotrebný" balast/ bola ešte ďaleko. Ballmer bol navyše trochu výrečnejší ako brat Bill, lebo Lucovsky /stál aj za vývojom WinNT/ im utiekol do firmy Google /kde šéfuje Eric Schmidt, ktorý mu hodil lano/, a tomu venoval Steve pár teplých slov: "Vyjebaný Eric Schmidt je kus vyjebaného buzeranta. Pojebem toho vyjebanca tak, že skončí 6 stôp pod zemou, Pojebal som ho už predtým a dojebem ho opäť. Zničím to vyjebané Google." Hotový Tarantino ten Steve /originál v anglickom znení si najdite na wiki/.

Takže to boli tie dobyvateľské plány malého Billa, nasratého bejka Ballmera a kultivovaného "4D" Kena. Situácia je dnes na bojisku následovná. Google ako vieme valcuje konkurenciu v štýle stalinských čistiek. Blu-formát pochoval Billove HD DVD. Rok 2006 bol rokom XBOXu /chválabohu, je SEGA po drnem a SONY s Nintendom ešte svoje nové konzoly na trhu nemali/, rok 2007 bol rokom Wii /a to dokonca bez hier, a onlajnu/, rok 2008 je všeobecne akceptovaný ako rok PS3ky, rok 2009-10-11-12 tiež, veď to poznáte, ako diely v Final fantasy sérii. Nie a nIe skončiť.

Nový odsek, nový citát. "Ak nemám pravdu, budem žrať prasačie pomyje až z toho budem mať ejakuláciu." Luke Plunkett /kotaku.com/ tvrdí, že poruchovosť XBOXu je nad 40%. Luke môže byť happy, svine dnes hladné nebudú, trenky budú v suchu. Ale postupujme postupne. Jeden z prvých prieskumov chybovosti XBOX šmejdu hovoril o nejakých 30%, MS to 2 roky ututlával, potom položil miliardu amerických bubákov na stôl a predlžil záruku XBOXov s RRoD syndrómom na tuším 3 roky. Ďalej si oficiálne stojí za tvrdením, ze všetko je OK, občas menej OK, ale stále na urovni kenovej PS3. Luka to pochopiteľne nasralo. Iný výsledok spoločnosti SquareTrade / zber mŕtvych xbox v záručnej dobe/ hovorí o 16% v priebehu prvých 10 mesiacov prevádzky, a podotýka, ze krivka bude mať v ďalšom priebehu strmý priebeh, strmo HORE. MS ich zpochybnil a vysmial.

CheapyD zo sajtu Cheap Ass Gamer v svojom podcaste sa na vzorke viac ako 3000 probantov /to nie je nadávka/ dopracoval k dych vyrážajúcej cifre 70%. Teraz neodchádzajte, a radšej si sadnite. Redakcia joystick.com totiž slávnostne oznámila, ze z desiatich xboxov im zakrákalo deväť .. tj. 90%. A ideme ďalej, iná herná redakcia z Islandu, oznámila, že až do odvolania končí s XBOX recenziami a vôbec, lebo im všetky xboxy /mali iba 2, hehe/ povedali zbohom a dík za ryby, a vzhľadom na geografickú polohu a ochotu microsoftu /bola biedna/ s tým šrotom končia. Počujem publikum v hľadisku revať, že chcú "desať" kolíkov do branky. Fajn, tu ich máte. Link na prehlásenie insajdera microsoftu, ktorý v intervijú odhalil šokujúcu pravdu o RRoD fenoméne /celý design matičnej dosky, chladenie, kvalita súčiastok, atď. je kompletne a zámerne odflaknutá, čas na dodatočné testovanie a ladenie nemali, XBOX musel byť na trhu rok pred PS3kou za KAŽDÚ cenu/. Inak, podľa neho do 4 rokoch odíde na večnosť 100% xboxov prvej 90nm série. Nová séria s kódovým ozančením Falcon /čiastočný prechod na 65nm, a prídavné chladenie/ sa ukázala na GDC 2008. Opäť RRoD a DVD mechanika, ktorá nechce prečítať vložené médium.

Tak sa teraz oklepte zo všetkých tých sračiek, spermatu a grcanice a hajde do obchodu kúpiť si pripravovaný PS3 GT5P bundle, "vyjebaní buzeranti S.Ballmer, (Tm)" sa môžu tešiť na Wii Mario kart, banánove šupky, retro grafika a tak podobne.

Update: Nejaký chudák editoval pred 2 dňami článok "XBOX 360 a jeho technické problémy" uložený na wikipedii v prospech toho šmejdu. Smola je, že jeho IP je 131.107.0.73 a ide o šunku registrovanú na Microsoft Redmond. Ale možno to myslel dobre. Určite.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****