15/02/08

24 hodín stačí


Si gravedigger, kopáč hrobov, na jednej mape v mulťáku vás môže byť až šesť. Pohybuješ sa pomocou analógu, skáčeš Xkom a strielaš R triggerom. Máš teda pištolku, taký malý Indiana Jones.



Toto sú zombíci. A je ich veľa. Ty zabíjaš zombíkov a zbieraš ich kebule /hlavy/. Ak ho picneš, hlava vyskočí ako zátka so šampusu, tak ju zober, dočerta.




Ak chceš za pozbierané hlavy body, musíš ich odniesť do tejto krypty. Na mape sú dve, a dokonca môžu neskôr meniť svoju polohu.




Môžeš odbachnúť iného hráča a získať jeho hlavu. Je cennejšia. Viac bodov. Ako bónus dokonca budeš môcť zkonfiškovať aj hlavy zombíkov, ktore doteraz získal.



Ak trafí guĺka teba, alebo ťa zombie dohryzie na smrť, tvoja hlava odpadne a staneš sa zombíkom !! “Rise from your grave". Nemôžeš viac používať pištolku, ale môžeš iných hráčov hrýzť do zadku. A .. musíš nájsť opäť svoju hlavu.

Terén je mäkký, streľbou sa prebúraš na inú úroveň. Dostupné špeciálne zbrane: uzina, brokovnica, nášlapná mína, nálož odpaliteĺná na diaľku. Každý level ma náhodne generovanú geometriu. Kto prvý získa 50 hlav je šampión. Video.

Tak to bolo malé info, aby ste pochopili čo sa v tom videu vlastne deje. Teraz čo to všetko vlastne znamená. Za týmto "projektom" stoja chlapci z thatgamecompany / PS3 PSN hit flOW, pracujú na budúcom hite flower, určite si ich stránku pozrite !!!/ . Toto je výsledok ich 24 hodinovej práce. Ich vlastná malá súťaž. Potrebovali sa proste trochu uvolniť. Škoda, že túto jednodolárovú srandu si na PS3ke nezahrajete. Poznáte to - overovanie bezpečnosti kodu, lokalizácia a podobné srandy zo strany SONY, aj keď ponuku na distribúciu dostali !! Podmienkou však bola mierna úprava designu. Rozumej, grafiky. Odmietli, prieči sa to pravidlám ich "súťaže", šialenci. Snáď sa podobné pidihry aj od ostatných firiem raz dostanú do obehu.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****