13/05/13

Playstation 4 - čierny neón


Update - /Gamespot/ :  "Sony confirms new advertisement showing off next-generation platform is not the real deal." Viac "nezrovnalostí" v tomto fake teaser videu nájdete pod článkom v komentároch.

Pred troma mesiacmi PS meetingu 2013 došlo ku prvému oficiálnemu potvrdeniu existencie Playstation 4, avšak bez prezradenie jej pravej podoby. Osobne to pre mňa až tak prekvapujúce nebolo vzhľadom na neukončené HW špecifikácie mašiny /8 giga GDRR5, heh/ a teda aj také drobnosti ako "nastavenie" systému chladenia, jeho veľkosti, čo priamo ovplyvňuje aj tvar PS4. Podobné úpravy sa už diali aj v minulosti, keď PS3 mierne menila proporcie, počet ventilačných otvorov a podobne. Medzi sebou sme aj tak špekulovali asi ako by ta mašina mohla vyzerať.

Podľa štýlu predvedeného, nového dualshocku a hlavne PS4 EYE som tipoval - jednoduchý, pragmaticky strohý tvar, rovné základné línie, bauhaus štýl, obliny maximálne na rohoch ala mobil a použitie dvoch odtieňov čiernej /lesklá, matná/ bez chrómu. Nuž nižšie to máte aj vo videu /fake, skutočnosť ?/ plus neon linka a podmaz ako z filmu Tron: Legacy /PS3 mala font pre PS4 logo z filmu Spiderman !!/. K tej neónovej linke /nastaviteľná intenzita ?/, možno .. fakt iba možno má nejaký súvis s LED svetlom na čele dualshocku. Bob s nami. Polemizujte v komentároch pod článkom.


 USB sloty, slot-in BD mechanika, prehrávanie CD /?/ - rozhodne ide už na prvý pohľad o CG render

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****