21/05/13

Xcrap "the" One


Geoff Keighley. Ponížený s zosmiešnený doritos and mountain dew sraľo nás svojím krivým úsmevom vyprevádza do MS stanu, kde sa bude konať to rošambo a divoká bunga bunga party. Video montáž na úvod. Začať treba nabubrelou a lživou propagandou. Zmeníme svet - opäť. Xcrap sa stane autonómnou AI, ktorá vas spojí so svetom ako nikto a nikdy predtým. Bude vám roumieť, inšpirovať vás, pamätať si vás, pomáhať vám niesť kríž dennej rutiny. Xcrap a nová úroveň vzťahu s vašou telkou. Hlavné motto tejto show !! Don Matrick hrdo prezentuje - all in one system. Simple, instant and complete.

Vyvolený - satanov sluha

Dámi a páni. Xcrap "the" One. Dokonale tvarovo nudná krabica. Obrovská krabica v tvare video-prehrávačov z roku 1988 alebo čínskych TV set-top boxov z roku 2008. Rozpoznávanie hlasu, ktoré sme na predchádzajúcich E3 a iných konferenciách videli už stokrát. Prihlasovanie do xcrap menu /"go home"/ po slovensky, chorvátsky, rumunsky sa stále nekoná. Ja osobne milujem svoj ovládač ku telke, lebo je tichý a diskrétny a nemusím na svoju telku vrieskať rozkay, nemusím prehlušovať explózie v Star Wars alebo dubstep v Pomáde. Ovládanie hlasom má navyše každé druhé Smart TV od Samsungu. Nie je to novinka, nie je to nič, je to gimick na jedno použitie. Sme 15 minút od začiatku konferencie a nepadlo ani slovo so slovníka - hra, hráč, konzola. Skype - stará vesta. Smartglass - stará vesta. Kde to do riti vlastne sme, na apple prezentačke zbytočných /samozrejmých/ kravín pre ich nový mobil?

"Xcrap the One you drunk, Go Home." - voice control

A kto to do prdele vlastne tlieska a nadšene huláka v tom hľadisku. Zaplatené komando profesionálov , ktorý tam majú na povel urobiť dobrú náladu ? Nepochybne /update - je to škandál, potlesk išiel z pásky/. Zatiaľ to vyzerá ako nepodarená reklama na úplne iný typ produktu pre úplne inú cieľovú skupinu zákazníkov. Pre obezných US zmrdov čo s teplým pivom ruke čumia v režime 24/7 na telku a nehrajú hry /update - tivi, tivi, TIVI, tiviiiiiii, Sports, television, tivi, tivi/.


Čo je v tej krabici !!!

Presné výkonnostné špecifikácie nového xcrapu sú naďalej tabu. Je absolútne jasné, že budú horšie ako pri PS4, takže bill ich ani slovom nespomenie. Len to čo už vieme. CPU od AMD /8 jadro/, 8 giga sociálnej ram, 500GB HDD, USB 3.0, BD drive, tri operačné systémy, a prakticky dokonale tichý chod. Údajne tam je samodeštrukčný mechanizmus, ktorý chraní vnútro triedy - rocket science level stuff.  Nová Kinedryl kamera 1080p/30. Pindy o presnejšom záchyte pohybu vášho mľandravého tela, merá to vašu rektálnu teplotu, pulzovú frekvenciu. Prepracovaný joypad /vibrujúce triggers, nový d-pad !!/. Nový Xcrap LIVE. Mocnejši, osobnejší, 300 000 serverov /dnes iba 15 000/. Skynet. Kinedryl 2 default pribalený /povinne stále ON/, pravá ruka satana to všetko zachytí a uloží na MS Cloud. Podobne ako na PS4 môžte sdielať spoločné magic momenty, napríklad herné video, s rovnako zfetovanými kamošmi ako vy /update - fuck you hry z druhej ruky/.

"Xbox One will not be backwards compatible with Xbox 360 games. Xbox One has non-replaceable hard drive."

Konečne hry. EA Sports. Strategické partnestvo s MS. Zkorumpované kurvy z EA, ktoré tu už pekne dlho miešajú karty /pochovali Dreamcast, zdá sa, že aj Wee Uu/. FIFA, Madden, NBA, UFC. Všetky tieto EA hry pre xcrap the one budú revolučné a fundamentalne vylepšené a niečo nám o tom povedia profi športovci, pologramotné opice, ktorá sa už v 4. ročníku ZŠ vysrali na vzdelanie. Messi údajne v živote čítal iba jednu knihu, životopis Maradonu a .. nedočítal ju. Jeho vlastné slová !! Herné ukážky. Hyper - umelá herná grafika, o 1.01% lepšia než to čo tu máme dnes /update - nebeží to v reálnom čase, bravó EA/.

Flopza sa zmenila minimálne v tomto traileri na arkade maškarádu ala PGR

Flopza 5 od Turn 11. McLaren na karlovom moste ? Quantum Break od Remedy. Mix živých hercov, CG a nejakej TPS akcie. Máme čakať 15 xcrap only hier v prvom roku, a z toho 8 nových IP, bez ďalších detailov, až na E3 2013. Nejaká pička s trasúcim sa hlasom v obleku od Cammie Dunaway z nintenda /už tam nepracuje, bola vyhodená/ opäť pindá o personalizovanej telke. Áno o xcrap telke, opäť prepíname kanály. A zrazu jej huby vypadne slovo HALO. Bonnie Ross z 343 studio. Mladšie vydanie toho čo pred chvílou odišlo, krčovito verklíkuje blafy o HALO hre. Nie !! O HALO TV sérii. Telemost s tým špinavým židom Spielbergom, ktorý to celé natočí /Spielberg inak hraje PONGa od 1974 až dodnes, stále neprestal, moja anglina je však chabá, možno bude chyba v preklade/. Spielberg už mimochodom strašil slušné katolícke deti aj pri premiére Xcrap 360. Zas ta "Cammie" pinda na scéne a ďalšia game changing experience, zas niečo s telkou a športom. Družba s NFL, sedia v šatni, cítim spotené ponožky a pleseň medzi prstami. Nie svojimi.

"WE SCANNED A MILITARY DOG, GUYS." - COD dev team

Táto príšerná hodinová prezentácia konči obligátne s COD videom, ako inak, ako vždy. Call of Duty: Ghosts s timed DLC xrap only obsahom. Hra s ratingom 18+ pre zbastardelých teenagerov do 18 roku života pokračuje ďalej a bude ešte lepšia ako kedykoľvek predtým. Amerika je opäť ohrozená sionizmom a vy nesiete vlajku /stars and stripes/ vysoko nad hlavou. Postapokalyptický bullshit aj so psom, ale nie je to Fallout. Absolútne jasne to však rozseká KZ:SF pre PS4 a beží to stále na 60 fps. Koniec.

 -------------------------------------------------------

Dokonale predvídateľné ukážka "fantázie" Microsoftu, ktorej scénar som vám mohol napísať už pred polrokom minútu po minúte. Pri podobnej akcii SONY pred troma mesiacmi bolo cítiť aspoň náznak entuziazmu, po celý čas sa hovorilo o konzole, o hrách, o hráčovi. Pohľad na vyčerpaného Marka jasne dokazoval, že dal do vytvorenie dokonalej hernej konzoly úplne všetko. Dnešné "veľké odhalenie" v opačnom tábore ukazuje surovú, chladnú, sterilnú, vykalkovanú a bezradnú tvár impotentného MS, ktorý nijako nevybočí zo zabehnutých koľají. Nič nové. Iba lži, polopravdy, falošné sľuby, tlačenie kalerábov do tupých amerických palíc, korumpovanie, podplácanie každého významnejšieho third party vývojára v dohľade. Stojíte na zlej strane, keď si dobrovoľne zvolíte ich tábor.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****