13/10/12

Kill Bill, kill LIVE


Nekúpte si xcrap, neplaťte ohromné peniaze za mafiánske výpalné známe pod menom LIVE GOLD a dostanete "zadarmo" toto: najnovší model PS3 super slim s 500 gigovým HDD, kompletný MOVE pack, handheld PSV, dvojročné predplatné PSN+ /o chviľu aj pre PSV/. Ako je to kurva možné ? Nuž ak ste si xcrap kúpili na jeseň roku 2005 a ste teda jeho vlastníkom už 7 /slovom sedem/ rokov potom ste len za LIVE GOLD vyhodili cca 350+ USD /ignorujem fakt, že v lete 2010 čurák bill zvýšil cenu za LIVE na 60 USD za rok !!/ . Už tých 350 chechtákov von oknom vyhodených USD vám stačí na 199 dolárovú  PS3 160GB slimku s MOVE packom a celou Uncharted trilógiou vrátane niekoľkoročného PSN+. Ten tú spomínam neustále a "podprahovo", pochopíte.


Pri prvom xcrape, ktorý si rozbil hubu o PS2 to isté postihlo aj jeho novšieho RROD DVD non HDD non HDMi non WIFI zmrda. Nielenže mu PS3 rozkopalo riť /v celosvetových predajoch je PS3 už druhý rok jasná jednotka a xcrap je dnes opäť na chvoste, opäť tretí/. Už mnoho mesiacov PS3 predáva aj viac herného softu. Obidva tie xcrap šmejdy majú spoločnú ešte jednu vlasnosť. Po 4 rokoch sa na obe bill vysral. Aktuálny model vlastne skončil uvedením degenerovaného Kinedrylu, nepodarený motion ovládača. Bill ako zasyflená kanalová krysa nechal svojho šmejda napospas multiplat vývojárov a je to PS3 , ktorá sa dnes topí v PS3 only hrách /rok 2013 nimi bude preplnený na prasknutie/ a poskytuje hráčom bezprecedentne diverzifikované herné portofólio. Skúste si na bill šmejde predstaviť 2D platformera v 3D pixar grafike s 15+ hodinovou hracou dobou.

SONY ako vždy pripomína platnosť 10 ročnej podpory pre PS3 a PSV. PSN+ tu spomínam opakovane a zámerne. Názor analytikov sa zhoduje s mojim. Ide skutočne o premyslený krok, doslova nový biznis model, ako SONY /a vývojári/ prídu ku peniazom, hráčovi ušetria peniaze a pritom ho utopia v hrách. Najlepšia platená služba tejto generácie. Budúcnosť. Ponuka je tak bohatá, že ak ste nedávno neváhali a skočili na zľavnené PSN+ predplatné /minus 25%/ tak vás čaká asi toto :

"Doslova som prestal kupovať nové hry, odkedy som sa upísal PSN+. Už viac nemám voľný čas. Plný HDD, plný harmonogram. V podstate sa už len tak obšmietam po PSN store a tam ďobnem do nejakej indie maličkosti alebo si počkám na občasný, veľký killer-app, ktorý stiahenm ako D1D /digitálna verzia hry v deň jedna/." - anonymný hráč

SONY svojich klientov doslova rozmaznáva. Vďaka PSN+ je SONY o krok vpred pred konkurenciou. To isté s cross play, cross buy, cross save. MS už druhý rok tvrdo spí a ignoruje tých tupých čúrakov. Tupý čúrak = každy vylízaný imbecil, xbot, ktorý si nespočítal, ako veľmi je preňho konzola a služby od MS nevýhodná a že ho bill po 4 rokoch opäť oserie. Dobrá rada na záver - zbaviť sa xcrapu, všetko predať. Prejsť na temnú stranu silu. PS3, PSV, PSN+.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****