21/07/11

SONY - El Gigante

Špinavý to svet v ktorom žijeme, kde idiocia, lož, mamon, a pokrytectvo víťazí nad všetkým ostatným. Všedné príklady zo života. Nula a hovnivál Dennis Durkin, ponížený sluha microsoftu bez stopy po lucídnom uvažovaní, s celou vážnosťou svojej malej špinavej osobnosti prehlásil: "naše first party herné štúdia sú vysoko nadradené tým zo SONY a Nintenda". S odpoveďou neváhal nechválne známy komik a šaso Michael Pachter / analytik Wedbush Securities/: "Ja si myslím, že first party hry Ninteda sú nezmerateľne ohromným spôsobom lepšie, než celá konkurencia dokopy." Dobre. Letmo som teda nahliadol na metacritic a gamerankings a skutočne zbežne /chyby mi potom hoďte do oči/ som vypísal tieto pre jednotlivé platformy exkluzívne hry s hodnotením zhruba 85/100 a viac. Tučne zvyrazné sú hry, ktorá sa aspoň tvária, že by mohli stáť za tych 50-60 USD.

Wee : Super mario galaxy 1 a 2, The Legend of Zelda: Twilight Princess /port GC/, Super Smash Bros. Brawl /port z GC/, Metroid Prime 3: Corruption /port z GC/, Super Paper Mario /port z GC/ , Art of Balance, Donkey Kong Country Returns, Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure, Little King's Story, Sin and Punishment: Star Successor, LostWinds: Winter of the Melodias, Kirby's Epic Yarn, Boom Blox Bash Party, Fluidity, Punch-Out!!
- asi len jedna jediná "vlastná" Wee only hra, žiadne nové IP, zvyšok su sračky, fekálie, minihry, shovelware odpad.

Xcrap : Gears of War 1-2 , HALo 3 a Reach, Forza 2 - 3, Mass effect, Dead or Alive 4, Project Gotham Racing 3 -4, Geometry Wars: Retro Evolved 2, Trials HD.
- Gears a Mass sú nové IP, MS na kvalitné xcrap only hry rezignoval, first party štúdia zrušil, stovky miliónov takto získaných USD obratom nalial do Kinedrylu, na tento rok xbot hardcore sráčom ponúkol až jednu veľkú hru - Gears of Joke 3.

PS3 : Uncharted 2: Among Thieves a Uncharted: Drake's Fortune/nové IP/, LittleBigPlanet 1 a 2 /nové IP/, Demon's Souls /nové IP/, Heavy Rain /nové IP/, Resistance 1- 2 /nové IP/, inFamous /nové IP/, Warhawk /nové IP/, Gran Turismo 5, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, God of War III, MLB 8-9-10-11: The Show, Killzone 2 - 3, Wipeout HD Fury, Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction, Ninja Gaiden Sigma, flower, PixelJunk Shooter, PixelJunk Eden Encore, Ratchet & Clank Future: A Crack in Time, Soldner-X 2: Final Prototype - The Last Chapter, Joe Danger, The Sly Collection, Super Stardust HD, Motorstorm /nové IP/

Pozeraj sa dobre Pachter - ty neobrezaný čurák. Je to SONY a PS3 s absolútne najväčším počtom PS3 only hier, s jasne a absolútne najväčším počtom nových IP. S najlepšími first party dev firmami. A príval sa zďaleka nekončí ty hovädo. Last Guardian, Starhawk, "voľne" pokračovanie Heavy Rain, Adrift ako konkurencia Mass defektu sú všetko nové IP, a PS3 only hry. A za ďalšie dva roky pribudne kopa ďalších. Wee je oficiálne mŕtve a xcrap zo seba vie vyklopiť iba ďalšie HALo, flopzu, alebo Gears. Santa Monica, Guerrilla Games a Media Molecule a už však chystajú namiesto Kratos, Killzone, a Sackboya .. ďalšie NOVÉ ZKURVENÉ hry a IP /aké otravné slovo, že/ pre PS3, a iba pre ňu. Ty špina. Alebo snáď chces porovnávať Mario kart pre Wee s Gran Turismom 5, Maria s LBP, zatiaľ nevypustenú natívnu Zeldu Wee s FF13 Versus, a oháňať s predajmi. Pričom je dobré známe, že Wee debílkovia, proste nemajú na výber a musia kupovať tých päť hier, ktoré teraz na trhu pre Wee sú. Zkurvysyn.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****