02/03/11

Pieskovisko, lopatka, vedierko

Nikto tak dnes neposúva herné žánre v medziach povinného zákonného minima a nevychádza vstriec hráčom ako PS3 platforma. Srať na degenerované nintendo a nenažratý billsoft. PS3 multiplayer je stále zadarmo a sama PS3 platforma sa stala objektívne veľmocou v hrách s podporou pre herný obsah generovaný uživateľmi. Internet je utopený v miliónoch leveloch vytvorených pre LBP 1 /2, a skvelé autíčka ModNation racers /pred vypustením aj RTS Under Siege s tzv. totálnym editorom, až po poslený stromček a kamem/. Včera Sucker Punch avizoval, že nás svojim vyhlásením na toho času bežiacej GDC 11 veľmi príjemne prekvapí. Tajilo túto bombu po dlhé dva roky. Dnes vieme, že sa týka hry Infamous 2 /grafika Uncharted v sandbox krajine/.



Hádali sme online kooperatívnu gameplay, dostali sme niečo rovnako dobré, ak nie oveľa lepšie. Unikátny sandbox editor pre ich hru Infamous 2. Koniec úbohému nariekaniu, že nám tam nedali HORDE mod, že chceme potoky stealth/platformer akcie, alebo viac enviromentálneho puzzle. Editor je tak vymazlený, že vám umožní nielen banálne porozmiestňovanie NPC /jednoduché programovanie ich správania/ a predmetov. Budete vytvárať celé misie, kompletné questy vrátane Exp bodovania. Obranné, eskortujúce, najdi a znič, survival, časovo - prekážkové, plošinkové, a posadnuto ničiteľské - vašimi vlastnými rukami designované levely. Hlboko sa teraz pred Sucker Punch pokloňte a žerte prach z podrážok ich topánok. Môžte si limitovať množstvo magických schopnosti, ktorými Cole disponuje a skúšať šťastie zoči voči 50ke policajných ťažkoodencov, alebo versus súboje s postavami, ktoré vám v hlavnom story móde naopak pomáhajú. Listovanie medzi vytvorenými mapami/módmi/misiami bude po vzore LBP / hviezdičky, rating, filtre a podobne/.




Aby toho nebolo dosť, implementovať vaše dielka môžete aj priamo do hry, do jej story módu. Napríklad po skončení kampane, keď hľadáte do čoho by ste ešte pichli /farebne budú oficiálne a custom misie odlíšené/. Verejná beta hry sa začne začiatkom apríla /o mesiac, bližšie detaily už 14.3.2011/. Best of levels hráčov z bety sa dostanú aj do oficiálnej predajnej verzie hry. Na taký golf s autami /Infamous Car Cup/ sa teším už teraz. GOTY 2011, 10/10 hodnotenie všade. Pokurvené recenzentské hovädá z "renomovaných" plátkoch na výplatnej listine Microsoftu tentokrát nedostanú šancu.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****