17/02/09

Zamkni dvere, zhasni svetlo

EDGE - banda elitárských afektovaných hajzlov s osratými vajciami. Sráči odtrhnutí od reality cmúľajúci ochabnutý billov penis. A Killzone 2 sa opovážili bez váhania dať hodnotenie 7/10. S úškrnom slabomyseľného idiota. Oni predsa hodnotia spravodlivo, a používajú "celú stupnicu". Skóre 7/10 je solídným ocenením nadpriemernej hry. Viac bodov, alebo absolútne hodnotenie si zaslúži iba dych vyrážajúca "kvalita" ako HALO, a GEARS of JOKE séria. Kurvy farizejské. Z ich recenzie - druhý odsek, aby nám bolo jasné, čo za ľudské hovno sa nám tu úprimne spovedá : "škoda, že KZ2 neurobilo pre FPS žáner to, čo inovatívny DEAD SPACE".

To DS - ta ultra repetetívna nuda s nulovou AI, trigger happy scriptami a nehoráznym množstvom backtrackingu, kopou klišé a kilometrami jeden meter širokých chodieb. EDGE ohodnotil v tom istom čísle vyššie aj FEAR 2 - ďalšia "dych vyrážajúca", ako inak nemilosrdne koridorová sračka, a pochutinu pre Wii - House od Dead : Overkill. Virtua Cop v N64 grafike so zombíkmi. Obe nepochybne kypia sviežosťou nikde nevidených nápadov, sú plné košatého príbehu a brilantných dialógov, ktoré podľa EDGE v KZ2 tak žalostne chýbajú. Body dole. Multiplayeru milosrdne venovali tri či štyri vety, sucho podotknúc, že zachránil KZ2 od ešte horšieho verdiktu.

Pochopiteľne sa celá herná verejnosť nad týmto činom trochu pozastavila. EDGE neváhal, v štýle Hviezdnych vojen vracia úder, a uslintaným bľabotom obhajuje neobhajiteľné. Dokonca sa pustil z ich pohľadu do ešte "väčšieho zla" - sajty Game Rankings a Metacritic /zber výsledkov, a ich vyhodnocovanie odlišnými algoritmami/, ktoré svojou trufalo nemiestnou aktivitou deformujú objektívnu realitu, a správne ohodnotenie kvality hier. Edge hodnotenie.



vľavo je EDGE /Taft Point/ .. vpravo ??

Myslíte si, že mi ide o to, koľko bodov dostane KZ2 od tých blbečkov ? Nie, chystám sa vás upozoniť na nový fenomén. Topiaci sa slamky chytá. Možno vám niečo hovorí bla bla kultový magazín Electronic Gaming Monthly /EGM/, žumpa plná zúrivých xbotov. Krachli pred piatimi týždňami. EDGE sa pripravuje na podobný koniec minimálne vo svojej papierovej verzii. Posledné UK predaje su tragické, majú zostupnú tendenciu, z peknej hĺbky sa pozerajú na konkurenciu v podobe Official Nintendo/Playstation/Xcrap Magazine, alebo PC gamer. Prečo teda nezarezať toho dlho očakavaného fps borca. Cielene vyprodukujeme primitívny flamebait, a na n4g.com sa nebude mesiac písať o ničom inom len o nás. Čo sa aj do bodky podarilo. Herná žurnalistika a mienkotvorné recenzie vôbec potrebovali presne túto kauzu, aby to bolo všetkým jasné. Korupcia, vlastné biznis záujmy, tupá zaujatosť, snaha o lacnú senzáciu. Dobré, výživné, nesebecké, v medziach zdravého rozumu objektívne herné recenzie sú mŕtve.

Update, 20.2.09 > David Jaffe dostal tento rozkošný, voči SONY a PS3, nenávistne zaujatý list s "prosbou o radu". Redakcia s kopou liberálnych washingtonských židákov.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****