20/02/09

R.O.B.O.T

SEGA už dnes bohužiaľ nemá svojho bojovníka na poli domácich konzol /posledný bol Dreamcast/, alebo prenosných hanheldov /Gamegear/. Stále sa však snaží udržať si svoje výsadné postavenie rešpektovaného výrobcu Arcade kabinetov. Na každoročnej expo výstave AOU 2009 /Japanese Amusement Machines Operators Union/ predstavila dva nové hárdverové platformy, ktoré ho majú reprezentovať v žiarivej budúcnosti "next genu". Kódové označenie Ringedge a Ringwide. Prvý je ten "výkonnejší", druhý "lacnejší". Hrubé špecifikácie: RINGEDGE - Intel E2160 na 1.8GHz, DDR2 1GB, NV GPU, GDDR3 384MB, SM 4.0, moderné úložisko SATA SSD 32GB. RINGWIDE - Celeron 440 na 2GHz, DDR2 1GB, AMD GPU, GDDR3 128MB, SM 4.0, úložisko CF karta 8GB. Obe s OS - Microsoft Windows Embedded Standard 2009 a 5.1 audiom. Teraz nejaká ta hra.

Border Break bol prezentovaný pre výkonnejší mainframe RINGEDGE, za zatvorenými dverami. Nebojte, dobrí ľudia už zohnali kompletné informácie, a aj herné videá. Najprv omáčkové CG intro. Potom obrázok "4 povolaní" / standard, heavy arms , support type a sniper type/. A samotná hra. Už ste nepochybne v obraze. SEGA, konktrétne nekonečne skúsení borci z AM2 tímu, na nás chystajú klasickú MP rubanicu z pohľadu tretej osoby pre 20 hráčov /po desať na každej strane/. Bojoví roboti su vysoko kustomizovateľní, a ovládaní pomocou 2 analogových zariadení /joystick a "myš"/. Samozrejmosťou je uloženie vášho osobného profilu. Tri základné herné módy : National Play, Single Player Practice a Customize Mode.



Štýl hrania je dobré čitateľný z videa hore. Hlavným cieľom je lokalizovať a zničiť "jadro" umiestené v nepriateľskej základni. Japončíci teda dobiehajú stratu v oblasti, kde západ už roky neobmedzene kraľuje. Kto vie, možno to bude hrateľne o 200% lepšie ako upotených 5 na 5 v Gears of Joke 2.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****