21/02/14

Playstation 4 - japonský štart


Japan, please be excited. Po krátkej PS4 "cosplay" reklame plnej rozjásaných hráčov je na scéne Ander z košíc /totálna kópia/ a v ruke mikrofón čo pamätá ešte august 1968. "Praystation For". Teleprompter nepotrebuje, všetko číta z nejakej zvodky o veľkosti A5. Aplauz jingel je inak furt ten istý, hysterický a prehnaný, hilarious. Yosp a nejaký ksicht. Ksicht zjavne zle uviedol funkciu Yospa, ten ho s úsmevom opravuje /neskôr skonči holý a natretý medom na mravenisku/. Yosp dohovoril a sadá si do publika medzi ostatných smrteľníkov. Strih. Asi japonský Justin Bieber. Hubu to otvára len tak na polovicu, blazeovaný hajzlík, zlatá etiazka pod bradavky. Strih. Dosť kaukazsky  vyzerajúca dievčina v škotskom kilte. Asi mešianec. Flash your panties, bitch. Strih. Toto zasyk vyzerá ako trojčlenný boyband a za nim je konský parkúr. Ako keby nevedeli, že ich berie kamera. Strih. Scandal. Dievčenské spevácke duo. Asi to má byť blok s teen celebritami. Ešte jedna chlapčenská dvojka, vzadu sada bicích. Smrteľne vážne tváre, analýza diela shakespeara a jeho vplyv na existencionalistiký postmodernizmus.

"wwwww" = laughter and "8888888" = clapping.

Kizurone !! To je killzone, začali ukazovať nejaké hry. Začneme žánrom, ktorý má japonsko úplne na háku. Ander si tam pozval asi dvoch vývojarov, jeden z nich ako Dragan Vojkovič, proste európan. Plynule práši po japonsky. Teraz sa tam primiešali traja domáci aborigéni, hype baviči. Tiež niečo s očami šľapky a copami /vraj Shirakawa Yuna/. Kultúrne rozdiele sú však veľke, takže mi to cele príde trápne. Terazky to skúšajú hrať, predchádza tomu more zbytočných kecov. Ok. mulťák. Vážne si sony myslí, že ich naučí hrať fpsky ? Následuje 15 minút kulervoucí MP pařby, ja zabíjam čas so sex páskou Yuny.

Shirakawa Yuna

Celý GG tím pozdravuje japonsko po japonsky so silným holandskýcm prízvukom a zbohom Kiruzone. Videomontáž  asi 20 PS4 hier hier.  Nechýba Call of Duty a doge. Japonské celebrity part II. Teraz tam mláti nejaký Elvis do kytary. Jaj, päťčlenná gurly girlband. Druhá zľava a druhá zprava, dievčatá pôjdete so mnou na dôkladnú lekársku prehliadku. Na plánte 1.18 pred chvíľou tam bolo 1.09, má to zjavne nejaký systém, do konca prenosu na tom prídem. A FiFa14, messi dáva gól z voleja. Nejaký pohyb v zákulisí. Prišla tam operná diva, chutná, veľke diamantové naušnice /vraj Mayuko Kawakita/. Už viem čo ma čaká, budú to hrať ďalších 15 minút. Hrdelným hlasom zrevala - rozkopem vám kuľky !!! Už sa bavia s tou mičudou dobrých 20 minút, kde je tomu koniec. Konečne. Real prehral s Barcou 2:1, popojedem, shall we.

"Have there been line for the Ps4 launch in japan?"

Crapcom a tá mužská transka Yoshinori Ono s tupé. Deep Down. Na plátne 2.19 /asi to bude nejaký countdown/, z DD ani pol sekundy videa. Yakuza a úplne spitý Nagoshi, v rukách fľašky so šampusom. Hovorí, že to otvorí sabrovaním, či jak sa tomu hovorí. Proste to sekne šabľou, ťahajú ho prečo. Ani sekunda videa z hry. Ešte custom PS4 s narýchlo nastriekaným samurajom. Na plátne 2.20. Final Fantasy banda. Poďme začnite spievať "Eyes On Me" vy žlté potkany. FF15 a KH3 iba ako wallper za nimi, ani sekunda videa /túto frázu si už musím nahodiť do makra/. Na plátne 2.21.  Kojima a jeho "marginally graphically better" PS4 verzia MGS: GZ. Ani sekunda herného videa /makro, heh/, custom zmaľovaná PS4, Foxhound logo. Kojima má tesné nohavice, vo vrecku vpravo vpredu vidím niečo ako 6 palcový hranatý fablet a vľavo .. fuck, dat small penis !!

"This is the most abysmal 'event' I've seen in recent memory. I'm not surprised console gaming has gone down the shitter in Japan if this is all they can come up with for a launch event."

Andrew House /šéf hernej divízie SONY/, to už asi bude finále. Kukajú na hodinky .. "6 minutes", hovoria. Žrebovanie, kto zo zúčastnených vyfasuje prvú PS4 /Knack bundle, lol !!/. Postavil sa japonec kompletne oblečený v plnej poľnej amerického výsadkára s taktickou M4kou, bez srandy. Asi cosplay kiruzone magor. Ešte spoločné foto a odpočet - hač, nana, jok ..či, san, ni, ič .. PURASTATION FORA !!!!!!!

--------------------------------

Strašná launch PS4 show a kým to funguje - cena útechy pre všetkých /PS4 playroom starring: Momo Ninomiya, Mizuki Rin,Yukari Oikawa, Rui Yu/. Teraz ku tej našej "serióznej veci". Cosa nostra. PS4 v japonsku. Začnem od konca, čakám iba decentný úspech v medziach zákona a technicky pôjde o jedinú vitálnu konzolu na japonskom trhu v najbližších rokoch !! Xcrap 360 je kaput, Xbone sa bude predávať iba na vybraných miestach ako zberateľská rarita, PS3 potichúčky umiera /výrazný ústup z pozicií, ktoré tam mala PS2/, Weak Uu čaká, či ho nezachráni Mario Kart 8, ak nie, ešte skúsia šťastie s Smash Bros. Osobne to vidím na skorú milosrdnú smrť pod pláštikom noci. PS4 - jediný zástupca konzol, kedysi nespochybniteľnej hernej veľmoci. Ak zo mňa predsa len budete páčiť presnejšiu prognózu, odpoviem vám asi takto - osud konzol je v japonsku zviazaný so "zdravím" celej populácie. A tá starne, upadá do depresie, menej nakupuje, prikladá polená pod kotol ničivej deflácie. V počte predaných kusov vidím PS4 prinajlepšom niekde medzi PS2 a PS3. Len na eventuálne zotavenie ich domácich vývojarov by potrebovali jednu celú hernú generáciu /5-8 rokov/. Dlhá cesta pred nimi, banzai !!

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****