12/06/11

Žumpa

"Nejde o tak revoluční (a na první pohled srozumitelný, to také nepodceňujme!) koncept jako u Wii a v Nintendu se v podstatě jen chytře inspirovali současným trendem tabletů - potenciál, který má Wii U ve hrách je ovšem značný, zvláště v rukou jeho elitních vývojářů. A při pohledu na to, co nám představil Microsoft a Sony, prostě nelze Nintendu upřít kreativitu, imaginaci a odvahu. Díky bohu za ní." - nemenovaný ňouma o WeeUrinal ovládači

Je možné ostať neutralne civilným a slušným pri čitaní takýchto mentálných a sebaukájacích zvratkov ? Sledujte. Toto je staručký ovládač ku hre Pong. Žiadne tlačítka, jedno koliesko, ktorým riadite vertikálny pohyb plošinky. Pochopiteľne sa tým nedajú ovládať skákačkové hry, alebo bojovky. SNES ovládač. S ním je to banalita a pridal aj predné tlačítka v mieste prirodzene sa opierajúcich ukazovákov. Superklasický quickshot - joystick pre iste "určené" typy hier /núdzovo sa tým však dalo ovládať takmer všetko/ - pridal kvázi analogové ovládanie. Pravý analogový mini joystick v N64 ovládači /nepoužiteľný pre jeho umiestenie/. Nie prvý krát nintendo bez sebemenšieho pochopenie pre ergonómiu uprednostilo lacný gimmick efekt. Bezdrôtový playstation symetrický dual analog, predné štyri tlačítka, rumble, akumulátor, ak treba aj analogové tlačítka. Vrchol klasickej ovládacej technológie a ergonómie. Presný opak - xcrap ovládač s asymetrickými analógmi, nefunkčným D-padom, a celé je to na vietnamské baterky /tlustý bachor na spodku/.

To bola nudná ale plne funkčná klasika. Teraz tá >revolúcia< v podaní nemenového ňoumu. Nintendo a jeho zurivá gimmick show revolučného ovládania. Handheld NDS a jeho dva obrazovky so stylusom a touchscreenom. Pindy o nekonečných možnostiach tejto kombinácie ste pre rokmi čítali tak ako ja. Third party vývojari niečo vymyslia. Realita - tristne banálne "využitie" druhej obrazovky na zobrazenie mapy a inventára !! Eventuálne ako zväčšenie malej hlavnej obrazovky /sic/. V prirodzene polosklopenej polohe navyše obe obrazovky ponúkajú rozdielnu kvalitu zobrazenia /vivat LCD, pozorovacie uhly a podanie farieb/. 3DS - revolúcia pokračuje - odstránime touchscreen funkciu hlavnej obrazvky a pridáme nefunkčný gimick 3D efekt ničiaci oči u veľkej časti populácie. Nintendo surovo opäť utočí na tupé ovce gimmick efektom. Funkcionalita a ergonómia idú opäť stranou.

Wee a jeho posrate "revolučné" Weemote. Bože, koľko sme sa napočúvali drístov o bezprecedentnom prelome. Realita - kurva, ani pes po tom nefunkčnom šmejde neštekne. Third party vývojári boli pekelne sklamaní /oklamaní !!/ nehoráznou polovičatosťou tohto neergonomického, nepresného šmejdu /na kábly spajajúcom nunčak a diaľkový ovládač sa môžte obesiť/. Revolúcia sa nekonala, nintendo sprosto podvádzalo pri propagácii jeho udajných vlastností, ktoré sa tie SPROSTÉ KUNDY snažili DODATOČNE naplniť aspoň pri revidovanej presnejšej bla bla , snímanie osi Z bla bla .. verzii s názvom weemote plus /PLUS, boha jeho/. Pre ktorú vznikli tuším tri natívne "hry" a roztrieštila členskú základňu na dve polovice. O niečo neskôr, ale dlhšie vývíjané Playstation MOVE je jasne superiórnejšie, funkčnejšie, ergonomickejšie a bez káblov.



to "druhé" 25 výročie

WeeUrinal. Žlté špiny z nintenda dosiahli vrchol pyšnej arogancie a gimmick indexu. Ich posratý tablet dokonca nemá ani len tie plnohodnotné analógy, ktoré "vynašli", touchscreen je BEZ multitouch funkcie, obrazovka nemá 3D efekt, tak posrate pretláčaný do popredia pri 3DS. Nikto si dnes nevie ani len predstaviť na čo dobré ta posratosť bude v práxi vhodná. Neriešme teraz šialené pindy o iba JEDNOM urinale per konzolu, a zvyšok blbcov v cimre má ovládať hru s klasickým weemote+ /?/, ku konzole budú okrem urinalu pribalené aspoň štyri kusy, že. Pozrite si video tejto implementácie urinalu. Cítite sa pošpinený, zosmiešnený, pokrytý fekáliami ? To si z vás iba Nintendo absurdným spôsobom usiera s vážnou tvárou vyšinutého psychopata !! Hru na domácej konzole máte ovládať čumením do pidi displaya na vašom ovládači, tancujúc po izbe ako derviš so zmaľovanou palicou plnou hašiša !! Ja sa považujem za plne orientovaného, lucídneho človeka. Toto video a táto hra je však produkt chorej, psychopatickej mysle. Je to dielo satana, kokota. Poradie so prehoďte podľa vlastného uváženia. Možnosťou vužitia čislo dva je WeeUrinal ovládač ako druhá sekundárna obrazovka ala 3DS. Tento experiment síce už raz zlyhal. Stokrát opakovaná lož sa však stáva pravdou. Ako lekár vás však chcem upozorniť na jav zvaný akomodácia oka /únava ciliárnych svalov/.



dávno pred WeeUrinalom

WeeUrinal ovládač bude podobne ako dva obrazovky NDs, nefunkčný 3D efekt 3DS pôsobiť doslova deštrukčne na váš najdoležitejší zmyslový orgán. Názorná ukážka. V rámci nácviku si teraz zoberte do ruky mobil, sadnite si pred telku a jednu hodinu rychlo a nepretržite zaostrujte raz na mobil, a potom na telku, 10 sekúnd na mobil, telka, 2 sekundy mobil, telka, mobil, telka, mobil, telka. DOPIČE s nintendom /správne to robí PSV, od 1:11 min/. Ak nemá nikto tú odvahu povedať to otvorene na renomovaných, asertívnych, pokorne prisluhovačných sajtoch s chvostom stiahnutým medzi zadnými nohami. Ja s tým veru nemám problém.

Nintendo je banda zfetovaných divých svíň, čurákov posadnutých peniazmi, ktorým je ukradnuté vaše zdravie, posledné na čom im záleži je nejaká FUNKČNÁ INOVÁCIA, alebo reálny prakticky - použiteľný benefit v hrách ich nespočetných "revolúcií". Hovädá masturbujúce nad Apple sračkami a Nintendo vygumovaní idioti, podporujúci tohto žltého satana sú jedna a tá istá banda. Ste nuly čo chčijú proti vetru, úsmev imbecila, šak nohy mám v teple, žiaden stres.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****