29/06/11

Topiaci klamár sa slamky chytá

Satoru Iwata - žlté japonské prasa, ponížený šéf nintenda na koberčeku pred svojimi akcionármi. Po dramatickom prepade ceny akcií nintenda spojených s definitívne nepodareným predvedením Wee Urinalu na E3 2011 - odpovedal na zásadné otázky, čo s tým chce robiť, a prečo si myslí, že mu to hráči budú kupovať.

Odpovedá - "Klasický hráči /hrajúci štandardné mainstremové hry s radosťou príjmu Wee Urinal, kvôli jeho schopnosti zobraziť HD grafiku a hrať na ňom štandardné, rozumej - veĺké multiplatformové third party >hry<". Nie tie gay nintendo sračky, ale hry. Prasa týmto tvrdením vlastne priznalo zlyhanie Wee s jeho weemote, tupé fitness zariadenie pre vyžraté američanky. V prachu teraz Iwata leží pred klasickými next gen konzolami /PS3 s HDD bude v čase predaja Urinalu bez HDD určite o 100 USD lacnejšie/. Skúste vymenovať 10 veľkých >hier< tohto mŕtvo narodeného Wee šmejdu, odporúčam nové IP, ktoré revolučným, nezabudnuteľným spôsobom a bezprecedentne využívajú jeho Weemote ovládač. Navždy zapísané ho hernej histórie. Nenapadne vás ani jedna jediná. Žlté gimmick špiny z nintenda.

"Wee nebolo akceptované klasickými hráčmi, lebo sa nechceli vzdať štandardného, desaťročia zabehaného ovládania." Špinavý sukyn syn, ktoré radšej mala jeho matka pri pôrode vysrať do septiku - hádže vinu na nás, lebo sme nelízali riť toho gimmick šmejdu. Opakujem - weemote je nefunkčný grc do vysmiateho, dôverčivého ksichtu a Ubisoft s jeho Red Steel /mali veľké oči chudáci oklamaní/ by vam o tom vedel rozprávať. "Wee nepodporovalo HD grafiku, lebo v tú dobu na vianoce roku 2006 ešte HD telky neboli príliš rozšírené". Syfilitická piča so všami na mons pubis, ideme ďalej. "Wee urinal ovládač nie je tak veľký a ťažký ako sa zdá". Ty hovno, rašej im povedz o tom, že Wee Urinal hry budú podporovať iba JEDEN ten posrate veľký gimmick šmejd, zvyšok hráčov si ho môže surovo honiť ľavou rukou. A tiež im povedz to, že cena toho bastarda, ktorý ani nechcete osobitne predávať, bude určite mastná, jeho display nemá 3D kurva zobrazovanie a beží v rozlíšení vašej prašivej GPS navigácie v aute. Povedz im aj poškodení zraku pri neustálom zostrovani oči na dva rôzne displaye /telka a ovládač urinalu/ v tmavej cimre.

"Grafiku recyklovanej hry Zelda HD na Wee Urinale neutiahne žiadna iná konzola na trhu." Klamať sa nemá ty žltá kunda, a hlavne nie svojim akcionárom, ty neobrezaná špina. Toto náhodne vybrané video PS3 hry God of War 3 totálne a bezo zbytku análne a čvachtavo defloruje tvojho malého buzerante v zelenej mikine - posraté klamárske nintendo !!

Analytici - "Očakávania ľudí s odhalenia veľkého tajomstva neboli na E3ke naplnené, preto to rozpačité vlažné prijatie, ukazané third party hry boli do jedného iba video ukážky z PC, alebo z next gen konzol." Šikovný medzi nami v tej video montáži uvidia v jdnej scéne aj obscénny nápis www.fraps. com - PC herné video ako z atlasu. Iwata - čurak s krivým penisom a hubou plnou lži kontruje - "Odozva ľudi, ktorí videli predvádzanie Wee Urinalu naživo a hrali na ňom aj nejaké hry bola extrémne dobrá." Imbecil použil úplne rovnaké EXTRÉMNE slová po predvední 3Ds s tým, že už vtedy jasne odkázal nintendo teľatám, že to bude znamenať aj jeho vyššiu cenu. Kde je dopyt, bude aj kvalitne nenažratá nintendo cena. Logické. Opäť však Iwata a celé nintendo dostalo kopanec do svojim vyschlých namodralých gulí, a prestrelená cená je uvádzaná ako dôvod číslo jedna ku nezakúpeniu 3DS updejtu NDS sračky.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****