25/06/11

Pozor padá hovno

Som americký, vygumovaný čurák v puberte a mám chuť na niečo devastujúco sladké a zdraviu škodlivé. Chľastám tu kolu až mi bublinky lezú penisom a rektum sa mi plní hnedým šťastím. Kola ma prenesie do sveta, kde všetci ďalší americkí, čuráci v puberte robia to isté. Tancujeme za zvukov dobrej hip-hop hudby. Zuby mi hnijú, pupok rastie, faldy natrepané do džinsov. Hystericky vrieskam : Xcrap tweet. Píča to sa musí dozvedieť pol bloku, ako to tu žije, americká žúrka. Xcrap more. Pííča, pošli me e-mail s obsah Co2 v tomto sladkom moku farby kravskej sračky. Xcrap near. Do píče a nahoď mi do Ifuj4 bazmeka GPS súradnice najbližšieho diskontu, kde kúpim celú áviu toho hovna. Americká vlajka stúpa, navreté gule, kakaový spermotok. Xbox Schedule - CHCEM PÍČA VEDIEŤ KEDY TU REKLAMU BUDÚ OPAKOVAŤ !!!

To je auntentický prepis diania v tomto videu. Dnes už uplne šialený Bill prezentuje poslednú "revolučnú" aplikáciu Kinedrylu. NUads, natural user interface ads - interaktívne reklamy pre amerického kokota pevne integrované do dashboardu "najlepšej" online služby na svete - LIVE /a stojí to iba 60USD na jeden rok !!/. Nestačí totálna strata intimity a súkromia, čo tak definuje náš moderný vek. Korporácie a zkorumpované vlády riadiace váš život. Milión nariadení, predpisov, a pravidel. Kokot Bill sa vám chce dostať agresívne a priamo, alebo podprahovo do peňaženky aj cez vaše vymleté deti s xcrapom v detskej izbe. Zmeniť a riadiť váš životný štýl ku obrazu svojmu.

Microsoft: give NUads a chance

Saatchi & Saatchi - mega globálna reklamná agentúra je nepríčetne nadšená možnosťami tejto technológie, ktorá môže zachrániť televíznu reklama, lebo to je presne to po čom všetci KURVA túžime : "The new ad units really epitomized the level of engagement that everyone is working towards. You can text, you can tweet, you can vote. That's phenomenal." Názory zdravo rozmýšlajúcich ľudí sú na tomto blogu nepublikovateľné.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****