05/11/09

Vietor sa obracia

Na tomto blogu som sa opakovane a otvorene vysmieval z tej prerastenej, a mastnej Valve šunky. Gabe Newell. Jeho urodzená, urazená ješitnosť striktne odmietajúca mať čokoľvek spoločné s PS3. Už aj jeho kolegovia nad tým dvíhajú obočie. Toť prehovoril aj Randy Pitchford, výkonný riaditeľ Gearboxu /BORDEĽands/. Zhodnotil konanie Valve, ako vyslovene detinské, bez akejkoľvek racionálnej príčiny. Nechápe prečo to robia, je to divné, pritom PS3 je kus zaujímavého hárdvéru. Tiež spomenul Doug Lombardiho /šéfuje Valve marketing/, ktorý sa správa, ako pocikaný fanboy v puberte a otiera si hubu o PS3 pri každej príležitosti. A to nielen pri drístoch o tom, že Orange BOX na PC a Xcrape je "dobrý", lebo to urobili ONI, ale PS3 šmejd verzia je druhotriedny brak nejakých lúzerov /EA UK/. Poukazuje aj na ich aroganciu, kde majúc svoju distribučnú sieť Steam - bohorovne ignorujú klasické predaje, Marketplace, alebo PSN store. Pritom paradoxne, prvé čo v L4D na telke vidíte nie je ich logo, ale vyškerená EA placka. Randy je presvedčený, že je obrovskou chybou dobrovoľne sa vzdať ziskov na PS3 platforme, ked situácia celosvetovo zjavne rýchlo mení v jej prospech.

Spoločnosť OTX venujúca sa okrem iného aj analýze predvianočného herného trhu už avizuje zaujímavý trend. V prípade dvoch najväčších multiplatformových ťahákov - AssAssin's Creed II a Generic Warfare 2 ich prieskum jasne dokazuje, že signifikantne vysoké množstvo Xcrap idiotov si práve pre tieto dva tituly plánuje zaobstarať PS3ku, aj keď prvý diel hrali na xcrape !! V prípade fps akcie by za tým mohlo stáť snaha vyhnúť sa ďalšiemu plateniu výpalného za MP hranie. Ďalším dôvodom bude iste zjavná cenová výhodnosť PS3ky, ako celku - pomer cena/výbava. AssAssin2 je trochu hádanka, prvý diel sa predsa predával lepšie na xcrape, väčšia hráčska základňa vďaka skoršiemu štartu. Pri dvojke však SONY vracia úder s podpísaním exkluzívnej zmluvy s Ubisoftom ohľadom nabubrelej Ass 2 kampane. Mimochodom Bill urobil de fakto do isté pri Warfare 2, kde začínam mať dojem, ako keby išlo o Xcrap only hru.



isolepa s venovaním od billa /článok zmazaný na žiadosť mrdosoftu/

"I no longer buy new games for my 360 ever since the warranty ran out." Po uplynutí tej trojročnej záruky už na Xcrap kakám. Mne osobne je jasná, že božie mlyny Bila konečne zomleli. LIVE stagnuje a mení MP hranie na pitoreskné a PLATENÉ mini 5 na 5, alebo 9 na 9 súboje. Aj keď klamú s počtami konzol, ktoré majú na trhu, zisky za predaje ukazujú jasne, že PS3 ich už predbehla. RROD si definitívne a opakovane vyberá svoju daň. Toho roku nám Bill na Xcrape ukázal až 2 /slovom - dva/ priblblé a exkluzívne datadisky. HALó 3.1 ODST a Flopzu 2.5, herné PS3 only portfólio na stranej druhej je zdrvujúce a príval sa nezastaví až do ďalšej jesene. Bioware so mnou tiež súhlasí, preto ich odfláknutý Dragon Age naprogramovaný v basicu má lepší vizuál a kratšie nahrávacie /kriticky dôležitý parameter/ časy práve na PS3ke. Na tej platforme, ktorá stále pôvodne úplne na okraji ich záujmu. Mám isté tušenie, že pri GTA5 /ak tam bill opäť neutopí 50 melónov/ to skončí úplne rovnako.

Update> 6.11.09 : Tajomstvo bezbrehej nenávisti Valve voči PS3 platforme je konečne odhalené. Oboch rodičov tej vyžratej svine Gejba Njuvela zabila padajúca CRT SONY TRINITRON telka, keď sa lačne naťahovali za ďalším keksíkom na ňom položenom. Valve totiž opäť bľuje kravinami ústami vedúceho projektu L4D Chet Faliszeka.

"L4D na PS3ke nikdy nepríde, jej charakter mulťáku ďaleko viac sadne Xcrapu a PC. Povedme si to na rovinu, komunitné aspekty Xcrapu sú o konskú dĺžku pred tými na PS3 a seberovné PC platforme."

Joe hovorí - prasa tak si ZOŽER tu sračku a zapi to mojimi chcankami, a strč hlavu do zadku všetkým tým retardovaných pubertalným xbot nulám a vyliž všetky tie hovná. My na PS3 si vystačíme s PS3 only MP hrami predbiehajúci vaše lajno o dve konské dĺžky bez mrdlých LIVE P2P limitov a platenia GOLD výpalného. Valve - banda fanboy MS čurákov.

"Valve .. Mrdosoft vás drží za gule, a vám sa dokonca aj páči, keď sa vás tam dotýka."

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****