23/03/09

Kill Bill - časť druhá


"Ústami tlčhubu z mrdosoftu : predáme na xcrape viac kópii hier Resident Evil a FF13. Tiež je zjavné, že veľa bývalých PS2 hráčov migruje smerom na našu konzolu."


Určite máte ešte v živej pamäti bohapusté chválenkárstvo o tom, ako sa na xcrape predáva herný soft ďaleko lepšie, než na konkurenčnej dvojke PS3 a Wii. Hviezdne software-tie-ratio. Sledujem nápadný pokles týchto lživých blafov v priebehu asi posledného pol roka. Vychádzajú totiž na svetlo božie jasné dôkazy, že Bill tak, ako v prípade RRoD opäť sprosto klamal. Nie tak dávno som tu písal o minuloročných tržbách third party firiem - EA, NAMCO, KONAMI, UBISOFT. Všetky sa pochválili ich nárastom, a prekvapujúcim tvrdením - väčšiu časť toho koláča im zarobila PS3ke. Keď sa k nim pridala ešte Take-Two Interactive Software /GTA, Midnight Club/ bolo na čase prestať s chcaním proti vetru. Posledné výsledky z predaja blockbusterov Resi5 alebo Street Fighter 4 nemilosrdne dokázujú, že na PS3ke, ktorá o 8 miliónov predaných konzol "zaostáva" za xcrapom, sa im darí - lepšie.

V časoch najťažšej ekonomickej krízy za posledných viac ako 25 rokov, a pri cene "dvakrát" väčšej ako billov šmejd, generuje PS3 viac prašúľ na jednu predanú konzolu. A iba o tie predsa všetkým ide. Ukážem vám jeden hlavný dôkaz, stovka klinec do rakvy billovej nacistickej propagandy.



Exaktné porovnanie predaja 68 multiplatformových herných titulov počnúc rokom 2007 do súčasnosti. Ta červená čiara je TREND, ktorý nezastaviteľne a neúprosne ukazuje prostredníkom na zjavný fakt. PS3 doslova žerie zaživa podiel Xcrapu na počte predaných kópii hier. Židák Aaron Greenberg hore tvrdí - kradneme SONY jeho PS2 klientelu. Lož. Herná séria Madden je tradične asociovaná s Playstation značkou. Graf vám ukáže, že zatiaľ čo medziročne verzia Madden 2008-2009 na xcrape stagnovala, na PS3 došlo ku rozšíreniu klientely o ďalších asi 630 tisíc kusov prebehlíkov. To sú hráči čo uprednostnili PS3, nie Xšmejd. To isté platí v ružom pre iné športy - FiFa, PES. Posledná tabuľka. Kumulatívny predaj softu na obe hlavné platformy podľa jednotlivých rokov. PS3 letí ako príslovečný šíp. Teraz si láskavo uvedomte, že FF13 bude podľa dostupných informácii v japonsku exkluzívne vydaná iba pre PS3ku. A v japonsku bude v ich obývačkách na konci roka asi 4 milióny kusov čierneho monolitu. Polovica japončíkov si kúpi FF13 hneď v prvom týždni. Tento náskok bill pri zohľadnení tej tlustej červenej čiary hore - už celosvetovo nikdy nedobehne. Mrdosoft - fabrika na lži, nefér boj, podvod, zavádzanie, a osočovanie.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****