16/03/09

Cyklus

Všetci tlieskame, a voláme na slávu. Odvážny pioner prenikajúci tam, kde ešte ľudská noha nevkročila. To je nintendo, ktorému však jeho verný fanúšik želá, aby tomu negrovi z haiti - Reggie Fil-Aime /šéf americkej vetvy nintenda/, niekto vopchal do huby Wiimote v tvare striekajúceho pohlavného úda. Je na čase si to naplno uvedomiť - nintendo svoj herný záber nerozšírilo. Ide len o triviálnu výmenu jednej klientely za druhú. Ďaleko menej náročnú. Dlhoročný nintendo fanúšik, tých posledných pár preživších, chce aj Dead Rising, Lost Planet , DMC4 , RESI5 /akcia ala Capcom/. S pobavením sledujem snahu nintenda získať GTA sériu pre Wii. Medzitým už GTA NDS zbiera de fakto absolútne hodnotenia 10/10, 9.9, a podobné riťolezecké skóre.

Chčije si pes na chvost, že ide o prachobyčajnú reedíciu 12 rokov starej GTA 1, a majú tam dokopy vymodelovanú jednu križovatku, a dva stromy. A hej, systém riadenia streľby je opäť v riti. Proste jasná desina, a definitívny dokaz toho, ako je next gen v skutočnosti zbytočný. Je fascinujúce, že japončíci to vedeli už pred troma rokmi, alebo snáď nie? Next gen v zastúpení PS3 a Xcrapu predsa bohorovne ignorujú. Tá krajina, ktorá dala svetu stovky skvelých herných mašín /je fuk či ide o NEO GEO, SEGA Model 3, Playstation, alebo SNES/. Situácia s Wii u nich nie je tiež o nič bledo rúžovejšia. Od prvého dňa jej predaje, až na občasný epileptický výstup, klesajú neodvratne k zemi. Medziročne o desiatky percent. Keď v reálnej ekonomike padne HDP dva po sebe nasledujúce kvartály, hovoríme o recesii. V prípade Wii o smradľavej bubline. Priam varujúci je aj výrazný prepad predaja herného softu. Nepríčetne otrasný prejav idiocie Patatomota Shitgera - Wii music odštartoval začiatok konca tejto kvázi konzoly. Jeden čerstvý made in japan prieskum, skôr než sa pohneme ďalej.
  • vlastníte next gen konzolu : Áno 32.1% - Nie 67.9% /1040 probantov/
  • ak áno, ktoré, je možná aj viacnásobná odpoveď : Wii 76.6%, PS3 36.8%, Xcrap 11.7%
  • ak nie, plánujete nejakú kúpiť : Wii 28.2%, Playstation 3 13.9%, Xcrap 2.7%, žiadnu 63.7%
  • ktorú past gen konzolu stále vlastníte a používate : PS2 39.8%, Psone 15.8%, SNES 15.1%, N64 11.3%, NES 9.1%, MGC 6.3%, PC Engine 4.7% , Sega Saturn 4.4%, Dreamcast 3.5%, Xcrap1 1.5%, Sega Megadrive 1.4%, iné 5.1%, žiadnu 44.6%
Pozoruhodné, na prvý pohľad žijú tichým rozjimaním nad minulosťou. Problém je však trochu komplikovanejší. PS3 po páde na úplné dno, jeseň 2008, posledné tri týždne behohľadne valcuje celu konkurenciu. Začalo sa to s White Knight Chronicles, pod oheň priložil Demon's Souls, pri Yakuze 3 už všetci zabudli, že niekto prorokoval PS3ke skorý koniec, tuberkulózu a krvavý kašeľ. Resident Evil 5 a Street Fighter 4 to dorazil. PS3 na vrchole, Wii sa naťahuje o posledné miesto s Xcrapom. Pýtate sa, ako udržať pokračujúci rast SONY značky. Jednoducho. Musou Orochi Z /budúca nová týždenná jednotka/, a na krku máme aprílové PS3 exkluzívne FF13 demo. Ďalší Gundam a JRPG Atelier Rocona. Hajzlíci zo SquareEnixu už určite tlačia booklety pre PS3 verziu Star Ocean 4. Treba sa vylízať zo ztrát. Experiment s billom ich stál takmer okamžitý pád na 30 miesto v Top soft rebríčku, a predaje na úrovni albánskeho bukkake porna s 80 ročnou babizňou.

Samozrejme vieme, že príde mohutná Wii kontra v podobe ukradnutého tretieho Monster Huntera. A tu nepochybne dostaneme, ako na podnose úchvatne prepracované online služby, priateľské 12 ciferné friend kódy, premakané VoiceIP, a kopu miesta na uloženie vašich bohatierských dát. Najskôr však vymažte polovicu vašich Wiiware hier. O pol roka budete všetci, ako generali po bitke hovoriť, aké šialenstvo a nenažranosť bolo rozhodnutie dať to na ten Gamecube v1.2 šmejd. Tie isté kecy ako pri GTA 4 "6.8 giga, yo, keine HDD, yeah" Xcrap 1.5 edition.

Niekedy rodič povie svojim deťom - dostanete mesiac bez nášho dozoru. Ak si ho preseriete, druhá šanca už tak skoro nebude. Každý chvíľku ťahá pílku. Nastal čas vztýčiť prostredník, a motorovou pílou prečistiť tento pubertálny chliev a smrad ala bill a bigN. Žltým "63.7% a 11.7%" opiciam odkazujem, aby ma prestali nasierať, a nezabúdali na Hiroshimu a Nagasaki. Na duševnú, kultúrnu a ekonomickú tuposť amerických židobolševikov. Kupujte PS3, podporujte kvalitu. Prestaňte sa hrať na šikmokých elvisov s bobrými kusadlami. Svoje prachy lejete do zlej diery.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****